Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

PolarPro Cinema Series Shutter Collection Mavic 2 Pro Filters

Σετ φίλτρων σχεδιασμένα ειδικά για το drone της DJI, Mavic 2 Pro. Το σετ περιέχει τρία φίλτρα, τα ND4ND8 και ND16. Τα απλά φίλτρα ND μειώνουν την ταχύτητα κλείστρου χωρίς αλλαγή στο προφίλ χρωμάτων. Τα φίλτρα είναι κατασκευασμένα από γυαλί Cinema Series, διαθέτουν χαμηλό δείκτη διάθλασης και ουδετερότητα χρωμάτων. Περιλαμβάνεται μαγνητική θήκη φίλτρων που προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στα φίλτρα και καλύτερη ορατότητα.

Η συλλογή Shutter της PolarPro Cinema Series για το Mavic 2 Pro περιλαμβάνει φίλτρα ND4, ND8 και ND16 για να ελέγχετε την ταχύτητα κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής χωρίς να επηρεάζεται το προφίλ χρωμάτων. Τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας (neutral density) μειώνουν την ταχύτητα κλείστρου σε φωτεινές συνθήκες για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ομαλά κινηματογραφικά εναέρια βίντεο. Τα φίλτρα PolarPro το βιδώνουν στη θέση του αρχικού φίλτρου UV του Mavic 2 Pro, εξασφαλίζοντας εύκολη εγκατάσταση και σωστή ισορροπία του gimbal.

Κάθε φίλτρο διαθέτει γυαλί σειράς Cinema με πολλές επιστρώσεις, για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών. Τα φίλτρα της συλλογής Shutter έχουν σχεδιαστεί για να τραβήξετε περισσότερες λεπτομέρειες από τη φωτογραφική μηχανή Hasselblad της Mavic 2 Pro, βοηθώντας σας να ελέγχετε την ταχύτητα του κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής για καλύτερες λήψεις. Διαθέτουν την εγγύηση "Aircraft Warranty" της PolarPro, που σας εγγυάται ότι θα λειτουργούν άψογα με το Mavic 2.

  • Φίλτρο ND4
  • Φίλτρο ND8
  • Φίλτρο ND16
  • Μαγνητική θήκη φίλτρων