Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου 35+ καταστημάτων σε όλη την Κύπρο. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 24ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο κατάστημα της ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας ACS courier. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.


2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 - 19:00 & Σάββατα 10:00 - 13:00.

3) Παραλαβή από το κατάστημά μας στη Λάρνακα

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 - 19:00 & Τετάρτη / Σάββατο 9:00 - 13:00 από το κατάστημά μας στη Λάρνακα (Ερμού 32).

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 19:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 - 13:00.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Για παραγγελίες άνω των 99 ΕΥΡΩ και παραλαβή από ACS Point, δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;

Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;

Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:

θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.