NIkon ZF Body

Κωδικός Κατασκευαστή:
VOA120AE
Κωδικός Προϊόντος:
161615
2.399,00 € 2.015,97 €

Παράδοση σε 24h - 72h

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το πώς φαίνεται. Το πώς αποδίδει. Το πώς δημιουργείται. Δημιουργήστε κάτι μοναδικό με τη Nikon Z f. Εκπληκτική ποιότητα εικόνας πλήρους κάδρου για μια αισθητική που είναι όλη δική σας.

Δημιουργήστε εμβληματικές στιγμές

Να είστε περήφανοι για τη δημιουργικότητά σας με τη φωτογραφική μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου που βασίζεται σε έναν θρύλο. Χαθείτε στη χαρά της φωτογράφισης για πρώτη φορά ή και πάλι από την αρχή.


Εμπνευσμένη από τη φωτογραφική μηχανή Nikon FM2

Η Z f είναι το σημείο όπου η κλασική σχεδίαση αναλογικών φωτογραφικών μηχανών της Nikon συναντά την προηγμένη τεχνολογία της σειράς Z για ανώτερο επίπεδο απόδοσης. Είναι ο τέλειος συνδυασμός παρελθόντος και παρόντος.


Η «δική» σας μηχανή

Το μαύρο φινίρισμα στους ειδικά επεξεργασμένους μπρούτζινους μηχανικούς επιλογείς ελέγχου αποκαλύπτει μια ελκυστική πατίνα με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη Z f, τόσο περισσότερο γίνεται μοναδική στο είδος της.

  • Ισχυρή τεχνολογία της σειράς Z για απόλυτη ευκρίνεια, εξαιρετική ακρίβεια και εντυπωσιακή ταχύτητα. Με οποιοδήποτε θέμα.
  • Μοντέρνα και κλασικά χειριστήρια για απόλυτη ευελιξία στον τρόπο λήψης
  • Εξελιγμένα χαρακτηριστικά για απεριόριστη έμπνευση
  • Nikon Z f πλήρους κάδρου. Δημιουργήστε εμβληματικές στιγμές.


Πραγματική ισχύς πλήρους κάδρου. Καθαρή δημιουργικότητα.

Η αναλογική εμφάνιση και οι επιλογείς ελέγχου της Z f μπορεί να σας θυμίζουν φωτογραφικές μηχανές SLR 35 mm του παρελθόντος, αλλά αυτή η μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και είναι έτοιμη να καλύψει τις δημιουργικές σας ανάγκες. Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP συνδυάζεται με τον επεξεργαστή EXPEED 7 και τα πλεονεκτήματα συλλογής φωτός της ευρύτερης μοντούρας Z ώστε να σας δώσει περισσότερη ελευθερία να δημιουργήσετε. Ευκρίνεια, αντίθεση, ακρίβεια χρωμάτων, δυναμικό εύρος, ακρίβεια εστίασης, απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας στυλ. Ο επεξεργαστής EXPEED 7, που χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές Z 8 και Z 9 της Nikon, διατηρεί κάθε στοιχείο της μηχανής σε συγχρονισμένη λειτουργία. Καθοδηγεί τους αλγόριθμους AF βαθιάς μάθησης που επιτρέπουν στη Z f να ανιχνεύει και να παρακολουθεί περισσότερα θέματα από οποιαδήποτε άλλη mirrorless φωτογραφική μηχανή. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από την κορυφαία απόσβεση κραδασμών 8,0 stop της φωτογραφικής μηχανής.* Ο EXPEED 7 είναι επίσης ο λόγος που ο αισθητήρας μπορεί να προσφέρει τόσο καθαρές και χωρίς θόρυβο εικόνες σε υψηλές τιμές ISO. Για φωτογραφίες, η Z f προσφέρει ένα εύρος ISO 100-64000 (επεκτάσιμο σε 204800 σε λειτουργία Hi 1.7). Κατά τη λήψη video, το μέγιστο εγγενές ISO είναι 51200 (επεκτάσιμο σε 204800 σε λειτουργία Hi 2). Είτε φωτογραφίζετε για ώρες και σε συνθήκες με όχι και τόσο ιδανικό φωτισμό είτε θέλετε να απογειώσετε λεπτομερείς εικόνες στο έντονο φως του ήλιου. Θα πετύχετε τη λήψη σας.


Επαναστατική σταθερότητα με κορυφαίο VR

Δεν έχετε δει ποτέ πριν τέτοια απόσβεση κραδασμών (VR). Το κορυφαίο σύστημα VR της Z f διατηρεί σταθερή κάθε λήψη χάρη στην απίστευτη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων της μηχανής κατά 8,0 stops και στο πρώτο στον κόσμο VR με σημείο εστίασης.1,2 Για φωτογραφίες, το VR με σημείο εστίασης προσφέρει πραγματικά επαναστατικό έλεγχο στο πιο ευκρινές σημείο του κάδρου σας. Αντί απλώς να σταθεροποιεί το κέντρο της εικόνας, το σύστημα VR στοχεύει στο ενεργό σημείο εστίασης. Είτε συνθέτετε μια λήψη με ένα σημείο εστίασης στο μακρινό άκρο του κάδρου είτε παρακολουθείτε ένα θέμα που κινείται γρήγορα, θα επιτύχετε εξαιρετική καθαρότητα εκεί που είναι απαραίτητο. Για video, μπορείτε να συνδυάσετε το VR μετατόπισης αισθητήρα της μηχανής με το ηλεκτρονικό VR.3 Θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαλές λήψεις ενώ κρατάτε τη μηχανή στο χέρι και περπατάτε ενώ, εάν χρησιμοποιείτε ευρυγώνιο φακό NIKKOR Z, τυχόν γεωμετρικές παραμόρφωσεις διορθώνονται. Φωτογραφίες ή video, το VR της φωτογραφικής μηχανής είναι εξαιρετικό για τη σταθεροποίηση των φακών σταθερής εστιακής απόστασης. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τους βραβευμένους θρυλικούς φακούς NIKKOR μοντούρας F και να φωτογραφίσετε με όλα τα πλεονεκτήματα του πανίσχυρου VR 8,0 stop της Z f, χωρίς απώλεια της ποιότητας εικόνας.


Ανίχνευση θέματος ακόμη και σε χειροκίνητη εστίαση

Χάρη στην ισχύ του EXPEED 7 και της τεχνολογίας βαθιάς μάθησης, αυτή η φωτογραφική μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου σας προσφέρει την απόλυτη βοήθεια για χειροκίνητη εστίαση: ανίχνευση θέματος. Εάν ενεργοποιήσετε την ανίχνευση θέματος κατά τη λήψη με χειροκίνητη εστίαση (MF), η Z f θα αναγνωρίσει το θέμα σας και θα μετακινήσει αυτόματα το σημείο εστίασης σε αυτό. Πρόκειται για μια πραγματική εξοικονόμηση χρόνου, εάν τραβάτε πορτραίτα ανθρώπων, ζώων ή πουλιών, επειδή μπορείτε να βασιστείτε στη μηχανή ώστε να μετακινηθεί το σημείο εστίασης στο πρόσωπο ή το μάτι. Σας αφήνει ελεύθερους για να επικεντρωθείτε στη σύνθεση. Η ανίχνευση θέματος στο MF λειτουργεί είτε φωτογραφίζετε μέσω του σκοπεύτρου είτε στην οθόνη. Και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και κατά τη λήψη με θρυλικούς φακούς μοντούρας F.


Πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη

Η πρώτη πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη αφής σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon Z πλήρους κάδρου καθιστά εύκολη τη λήψη από οποιαδήποτε γωνία, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή προβολή του κάδρου. Επιπλέον, έχετε έναν εντελώς νέο τρόπο εκχώρησης λειτουργιών λήψης με το Fn αφής. H λειτουργία (Fn) αφής επιτρέπει να εκχωρήσετε βασικά χειριστήρια σε εννέα προσαρμόσιμες περιοχές στη φωτεινή οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης. Είναι ένας ευέλικτος και διαισθητικός τρόπος χειρισμού της μηχανής: χρειάζεται μόνο να κτυπήσετε ελαφρά σε μια περιοχή για να μετακινήσετε το σημείο εστίασης, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ματιών των θεμάτων σας, να επιλέξετε οθόνες πλέγματος, να ενεργοποιήσετε έναν εικονικό ορίζοντα και πολλά άλλα. Με τh λειτουργία (Fn) αφής ενεργοποιημένη, μπορείτε ακόμη και να κοιτάτε μέσα από το σκόπευτρο για να συνθέσετε την εικόνα σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον αντίχειρά σας για να καθορίσετε την εστίαση στην οθόνη. Οθόνη ή σκόπευτρο, όπως κι αν επιλέξετε να τραβήξετε, η λειτουργία είναι ομαλή. Εάν γυρίσετε τη φωτογραφική μηχανή για κατακόρυφη λήψη, τα μενού και τα χειριστήρια της οθόνης περιστρέφονται σε κατακόρυφο προσανατολισμό. Κι εάν γυρίσετε την οθόνη προς το μέρος σας, η φωτογραφική μηχανή εισέρχεται αυτόματα σε λειτουργία αυτοπορτραίτου.


Πετύχετε εντυπωσιακές λεπτομέρειες με μετατόπιση pixel

Για πρώτη φορά σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon Z, η μετατόπιση pixel επιτρέπει να συνδυάσετε έως και 32 λήψεις για να δημιουργήσετε εικόνες με σχολαστική λεπτομέρεια, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με εντυπωσιακή αναπαραγωγή χρωμάτων. Είναι ιδανική για λήψη σε ελεγχόμενο περιβάλλον στούντιο ή σε οποιαδήποτε σκηνή όπου το θέμα σας είναι εντελώς ακίνητο. Επιλέξτε μια μετατόπιση ενός pixel για να συγχωνεύσετε τέσσερις ή οκτώ λήψεις σε μια εικόνα RAW 24 MP, που ισοδυναμεί σε μέγεθος με τέσσερα καρέ RAW. Εναλλακτικά, μετατοπίστε 0,5 pixel για να συγχωνεύσετε 16 ή 32 λήψεις και να δημιουργήσετε μια εικόνα RAW που ενισχύει την ανάλυση έως και τα εντυπωσιακά 96 MP, με μέγιστο μέγεθος εικόνας που ισοδυναμεί με 16 καρέ RAW. Όταν συγχωνεύετε οκτώ ή 32 λήψεις, οι παραμορφώσεις moiré, τα ψευδή χρώματα και ο θόρυβος μειώνονται δραματικά. Σε συνδυασμό με την υπεροχή του συστήματος εστίασης απόλυτης ευκρίνειας της Z f, τα αποτελέσματα από τις λήψεις με μετατόπιση pixel είναι εκπληκτικά. Από το καταπληκτικό στο απίστευτο, δεν υπάρχει πραγματικά κάτι ενδιάμεσο.


Τρία μονόχρωμα προφίλ

Γυρίστε το διακόπτη

Δώστε άμεσα μια κλασική ασπρόμαυρη εμφάνιση σε φωτογραφίες και video με το πάτημα ενός διακόπτη.


Μονόχρωμο

Για ευκρινείς καθημερινές ασπρόμαυρες λήψεις, με ελαφρώς αυξημένη αντίθεση.


Ισοβαρές μονόχρωμο

Σας προσφέρει πιο απαλές τονικές μεταβάσεις με αρκετές λεπτομέρειες, ιδανικό για περαιτέρω επεξεργασία. 


Βαθύτονο μονόχρωμο

Αποκτήστε μια εμφάνιση με κόκκινο φίλτρο για δραματικά σκοτεινούς ουρανούς και εκπληκτικές λεπτομέρειες συννεφών. 


Κινηματογραφικά video

Αποτυπώστε τις στιγμές που δεν μπορούν να καταγραφούν, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Η καθαρή ανάλυση 4Κ, το ομαλό AF, Ο κρυστάλλινος ήχος και οι μεγάλοι χρόνοι εγγραφής σας επιτρέπουν να εκφράζεστε ελεύθερα με video.

Από το 4Κ Ultra HD έως την υπερβολικά αργή κίνηση. Τραβήξτε εντυπωσιακά ευκρινή πλάνα 4Κ (υπερδειγματοληψία από 6Κ) σε ταχύτητες καρέ 24p η 30p. Μπορείτε να τραβήξετε σε αργή κίνηση σε 4Κ 60p ή να προσωρήσετε και να απογειώσετε video εξαιρετικά αργής κίνησης σε Full-HD/120p. 


Έλεγχος αυτόματης ρύθμισης κατά τη λήψη σε λειτουργία S. Η Z f είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή Nikon Z που υποστηρίζει πλήρη έλεγχο ρυθμίσεων στη λειτουργία προτεραιότητας κλείστρου. Το ISO και το διάφραγμα προσαρμόζονται αυτόματα, το οποίο είναι ιδανικό για κινηματογράφηση σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.


Απίστευτες φωτογραφίες

Αφηγηθείτε τις ιστορίες σας. Δημιουργήστε με τον τρόπο σας. Σε συνδυασμό με γρήγορους φακούς NIKKOR Z που σας προσφέρουν τεράστιο βάθος πεδίου και όμορφο bokeh, η Z f ανοίγει τόσες πολλές δημιουργικές δυνατότητες για φωτογραφίες.


Λεπτομερής έλεγχος στα πορτραίτα. Προσαρμόστε εύκολα την απόχρωση και τη φωτεινότητα, απαλύνετε το δέρμα ενώ διατηρείτε τα μάτια και τα μαλλιά ευκρινή ή επιτύχετε πλουσιότερους τόνους και αποφύγετε υπερβολικά τονισμένα σημεία. 


Ευκρίνεια στα μάτια. Φωτογραφίες ή video, η Z f μπορεί να κλειδώσει το AF στα μάτια ανθρώπων, κατοικιδίων και πουλιών και να παραμείνει κλειδωμένη. Ακόμα κι αν τα μάτια καλύπτονται από μαλλιά ή κάθε είδους γυαλιά ή είναι ανάποδα.


Χαρακτηριστικά

  • Βάση φακού: Nikon Z
  • Ανάλυση αισθητήρα: Πραγματική: 25,28 Megapixels, Ενεργή: 24,5 Megapixels
  • Αισθητήρας εικόνας: 35,9 x 23,9 mm (Full-Frame) CMOS
  • Σταθεροποίηση εικόνας: Sensor-Shift, 5-Axis
  • Όριο εγγραφής: Έως 125 λεπτά
  • Μέγεθος οθόνης: 3,2"
  • Ανάλυση: 2.100.000 Dot
  • Τύπος οθόνης: Αρθρωτή οθόνη αφής LCD
  • Τύπος Μπαταρίας: 1 x EN-EL15c Επαναφορτιζόμενη Lithium-Ion
  • 1 x Hot Shoe
  • Σπείρωμα στήριξης τριπόδου¨1 x 1/4"-20 female (Κάτω)
  • Υλικό Κατασκευής: Κράμα μαγνησίου
  • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 144 x 103 x 49 mm
  • Βάρος: 630 g (Μόνο σώμα)
Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός Προϊόντος: 161615
CASH BACK Όχι
OFFER Όχι
Εγγύηση 1 έτος

Για την παράδοση των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.

 

Χρόνος παράδοσης

 

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

Επιλογές Παράδοσης:

 

  • Παράδοση στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Έξοδα αποστολής

 

Tα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

 

Για παραγγελίες άνω των 99 € δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους αποστολής εδώ.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις :

 

1) Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας: ενώ βρίσκεστε στο "Ταμείο" μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Αδειάστε το καλάθι σας" ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.

 

2)  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία: Μπορείτε να μας καλέσετε στο

 24 000 222 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

3) Μετά την παραλαβή του προϊόντος: καλέστε μας στο 24 000 222 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 

 

Επιστροφές προϊόντων:

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας ή ελαττωματικά προϊόντα.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις Ακυρώσεις - Επιστροφές.

  • Nikon ZF σώμα
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου Nikon EN-EL15c
  • Προσοφθάλμιο σκοπεύτρου Nikon DK-33
  • Καλώδιο USB UC-E25
  • Κάλυμμα θερμού πέδιλου Nikon BS-1
  • Κάλυμμα σώματος Nikon BF-N1
  • Λουρί Nikon AN-DC27

Το πώς φαίνεται. Το πώς αποδίδει. Το πώς δημιουργείται. Δημιουργήστε κάτι μοναδικό με τη Nikon Z f. Εκπληκτική ποιότητα εικόνας πλήρους κάδρου για μια αισθητική που είναι όλη δική σας.

Δημιουργήστε εμβληματικές στιγμές

Να είστε περήφανοι για τη δημιουργικότητά σας με τη φωτογραφική μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου που βασίζεται σε έναν θρύλο. Χαθείτε στη χαρά της φωτογράφισης για πρώτη φορά ή και πάλι από την αρχή.


Εμπνευσμένη από τη φωτογραφική μηχανή Nikon FM2

Η Z f είναι το σημείο όπου η κλασική σχεδίαση αναλογικών φωτογραφικών μηχανών της Nikon συναντά την προηγμένη τεχνολογία της σειράς Z για ανώτερο επίπεδο απόδοσης. Είναι ο τέλειος συνδυασμός παρελθόντος και παρόντος.


Η «δική» σας μηχανή

Το μαύρο φινίρισμα στους ειδικά επεξεργασμένους μπρούτζινους μηχανικούς επιλογείς ελέγχου αποκαλύπτει μια ελκυστική πατίνα με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη Z f, τόσο περισσότερο γίνεται μοναδική στο είδος της.

  • Ισχυρή τεχνολογία της σειράς Z για απόλυτη ευκρίνεια, εξαιρετική ακρίβεια και εντυπωσιακή ταχύτητα. Με οποιοδήποτε θέμα.
  • Μοντέρνα και κλασικά χειριστήρια για απόλυτη ευελιξία στον τρόπο λήψης
  • Εξελιγμένα χαρακτηριστικά για απεριόριστη έμπνευση
  • Nikon Z f πλήρους κάδρου. Δημιουργήστε εμβληματικές στιγμές.


Πραγματική ισχύς πλήρους κάδρου. Καθαρή δημιουργικότητα.

Η αναλογική εμφάνιση και οι επιλογείς ελέγχου της Z f μπορεί να σας θυμίζουν φωτογραφικές μηχανές SLR 35 mm του παρελθόντος, αλλά αυτή η μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και είναι έτοιμη να καλύψει τις δημιουργικές σας ανάγκες. Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP συνδυάζεται με τον επεξεργαστή EXPEED 7 και τα πλεονεκτήματα συλλογής φωτός της ευρύτερης μοντούρας Z ώστε να σας δώσει περισσότερη ελευθερία να δημιουργήσετε. Ευκρίνεια, αντίθεση, ακρίβεια χρωμάτων, δυναμικό εύρος, ακρίβεια εστίασης, απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: έχετε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το μοναδικό σας στυλ. Ο επεξεργαστής EXPEED 7, που χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές Z 8 και Z 9 της Nikon, διατηρεί κάθε στοιχείο της μηχανής σε συγχρονισμένη λειτουργία. Καθοδηγεί τους αλγόριθμους AF βαθιάς μάθησης που επιτρέπουν στη Z f να ανιχνεύει και να παρακολουθεί περισσότερα θέματα από οποιαδήποτε άλλη mirrorless φωτογραφική μηχανή. Αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από την κορυφαία απόσβεση κραδασμών 8,0 stop της φωτογραφικής μηχανής.* Ο EXPEED 7 είναι επίσης ο λόγος που ο αισθητήρας μπορεί να προσφέρει τόσο καθαρές και χωρίς θόρυβο εικόνες σε υψηλές τιμές ISO. Για φωτογραφίες, η Z f προσφέρει ένα εύρος ISO 100-64000 (επεκτάσιμο σε 204800 σε λειτουργία Hi 1.7). Κατά τη λήψη video, το μέγιστο εγγενές ISO είναι 51200 (επεκτάσιμο σε 204800 σε λειτουργία Hi 2). Είτε φωτογραφίζετε για ώρες και σε συνθήκες με όχι και τόσο ιδανικό φωτισμό είτε θέλετε να απογειώσετε λεπτομερείς εικόνες στο έντονο φως του ήλιου. Θα πετύχετε τη λήψη σας.


Επαναστατική σταθερότητα με κορυφαίο VR

Δεν έχετε δει ποτέ πριν τέτοια απόσβεση κραδασμών (VR). Το κορυφαίο σύστημα VR της Z f διατηρεί σταθερή κάθε λήψη χάρη στην απίστευτη σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων της μηχανής κατά 8,0 stops και στο πρώτο στον κόσμο VR με σημείο εστίασης.1,2 Για φωτογραφίες, το VR με σημείο εστίασης προσφέρει πραγματικά επαναστατικό έλεγχο στο πιο ευκρινές σημείο του κάδρου σας. Αντί απλώς να σταθεροποιεί το κέντρο της εικόνας, το σύστημα VR στοχεύει στο ενεργό σημείο εστίασης. Είτε συνθέτετε μια λήψη με ένα σημείο εστίασης στο μακρινό άκρο του κάδρου είτε παρακολουθείτε ένα θέμα που κινείται γρήγορα, θα επιτύχετε εξαιρετική καθαρότητα εκεί που είναι απαραίτητο. Για video, μπορείτε να συνδυάσετε το VR μετατόπισης αισθητήρα της μηχανής με το ηλεκτρονικό VR.3 Θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαλές λήψεις ενώ κρατάτε τη μηχανή στο χέρι και περπατάτε ενώ, εάν χρησιμοποιείτε ευρυγώνιο φακό NIKKOR Z, τυχόν γεωμετρικές παραμόρφωσεις διορθώνονται. Φωτογραφίες ή video, το VR της φωτογραφικής μηχανής είναι εξαιρετικό για τη σταθεροποίηση των φακών σταθερής εστιακής απόστασης. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τους βραβευμένους θρυλικούς φακούς NIKKOR μοντούρας F και να φωτογραφίσετε με όλα τα πλεονεκτήματα του πανίσχυρου VR 8,0 stop της Z f, χωρίς απώλεια της ποιότητας εικόνας.


Ανίχνευση θέματος ακόμη και σε χειροκίνητη εστίαση

Χάρη στην ισχύ του EXPEED 7 και της τεχνολογίας βαθιάς μάθησης, αυτή η φωτογραφική μηχανή mirrorless πλήρους κάδρου σας προσφέρει την απόλυτη βοήθεια για χειροκίνητη εστίαση: ανίχνευση θέματος. Εάν ενεργοποιήσετε την ανίχνευση θέματος κατά τη λήψη με χειροκίνητη εστίαση (MF), η Z f θα αναγνωρίσει το θέμα σας και θα μετακινήσει αυτόματα το σημείο εστίασης σε αυτό. Πρόκειται για μια πραγματική εξοικονόμηση χρόνου, εάν τραβάτε πορτραίτα ανθρώπων, ζώων ή πουλιών, επειδή μπορείτε να βασιστείτε στη μηχανή ώστε να μετακινηθεί το σημείο εστίασης στο πρόσωπο ή το μάτι. Σας αφήνει ελεύθερους για να επικεντρωθείτε στη σύνθεση. Η ανίχνευση θέματος στο MF λειτουργεί είτε φωτογραφίζετε μέσω του σκοπεύτρου είτε στην οθόνη. Και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και κατά τη λήψη με θρυλικούς φακούς μοντούρας F.


Πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη

Η πρώτη πλήρως περιστρεφόμενη πτυσσόμενη οθόνη αφής σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon Z πλήρους κάδρου καθιστά εύκολη τη λήψη από οποιαδήποτε γωνία, διατηρώντας παράλληλα μια καθαρή προβολή του κάδρου. Επιπλέον, έχετε έναν εντελώς νέο τρόπο εκχώρησης λειτουργιών λήψης με το Fn αφής. H λειτουργία (Fn) αφής επιτρέπει να εκχωρήσετε βασικά χειριστήρια σε εννέα προσαρμόσιμες περιοχές στη φωτεινή οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης. Είναι ένας ευέλικτος και διαισθητικός τρόπος χειρισμού της μηχανής: χρειάζεται μόνο να κτυπήσετε ελαφρά σε μια περιοχή για να μετακινήσετε το σημείο εστίασης, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ματιών των θεμάτων σας, να επιλέξετε οθόνες πλέγματος, να ενεργοποιήσετε έναν εικονικό ορίζοντα και πολλά άλλα. Με τh λειτουργία (Fn) αφής ενεργοποιημένη, μπορείτε ακόμη και να κοιτάτε μέσα από το σκόπευτρο για να συνθέσετε την εικόνα σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον αντίχειρά σας για να καθορίσετε την εστίαση στην οθόνη. Οθόνη ή σκόπευτρο, όπως κι αν επιλέξετε να τραβήξετε, η λειτουργία είναι ομαλή. Εάν γυρίσετε τη φωτογραφική μηχανή για κατακόρυφη λήψη, τα μενού και τα χειριστήρια της οθόνης περιστρέφονται σε κατακόρυφο προσανατολισμό. Κι εάν γυρίσετε την οθόνη προς το μέρος σας, η φωτογραφική μηχανή εισέρχεται αυτόματα σε λειτουργία αυτοπορτραίτου.


Πετύχετε εντυπωσιακές λεπτομέρειες με μετατόπιση pixel

Για πρώτη φορά σε μια φωτογραφική μηχανή Nikon Z, η μετατόπιση pixel επιτρέπει να συνδυάσετε έως και 32 λήψεις για να δημιουργήσετε εικόνες με σχολαστική λεπτομέρεια, εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με εντυπωσιακή αναπαραγωγή χρωμάτων. Είναι ιδανική για λήψη σε ελεγχόμενο περιβάλλον στούντιο ή σε οποιαδήποτε σκηνή όπου το θέμα σας είναι εντελώς ακίνητο. Επιλέξτε μια μετατόπιση ενός pixel για να συγχωνεύσετε τέσσερις ή οκτώ λήψεις σε μια εικόνα RAW 24 MP, που ισοδυναμεί σε μέγεθος με τέσσερα καρέ RAW. Εναλλακτικά, μετατοπίστε 0,5 pixel για να συγχωνεύσετε 16 ή 32 λήψεις και να δημιουργήσετε μια εικόνα RAW που ενισχύει την ανάλυση έως και τα εντυπωσιακά 96 MP, με μέγιστο μέγεθος εικόνας που ισοδυναμεί με 16 καρέ RAW. Όταν συγχωνεύετε οκτώ ή 32 λήψεις, οι παραμορφώσεις moiré, τα ψευδή χρώματα και ο θόρυβος μειώνονται δραματικά. Σε συνδυασμό με την υπεροχή του συστήματος εστίασης απόλυτης ευκρίνειας της Z f, τα αποτελέσματα από τις λήψεις με μετατόπιση pixel είναι εκπληκτικά. Από το καταπληκτικό στο απίστευτο, δεν υπάρχει πραγματικά κάτι ενδιάμεσο.


Τρία μονόχρωμα προφίλ

Γυρίστε το διακόπτη

Δώστε άμεσα μια κλασική ασπρόμαυρη εμφάνιση σε φωτογραφίες και video με το πάτημα ενός διακόπτη.


Μονόχρωμο

Για ευκρινείς καθημερινές ασπρόμαυρες λήψεις, με ελαφρώς αυξημένη αντίθεση.


Ισοβαρές μονόχρωμο

Σας προσφέρει πιο απαλές τονικές μεταβάσεις με αρκετές λεπτομέρειες, ιδανικό για περαιτέρω επεξεργασία. 


Βαθύτονο μονόχρωμο

Αποκτήστε μια εμφάνιση με κόκκινο φίλτρο για δραματικά σκοτεινούς ουρανούς και εκπληκτικές λεπτομέρειες συννεφών. 


Κινηματογραφικά video

Αποτυπώστε τις στιγμές που δεν μπορούν να καταγραφούν, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Η καθαρή ανάλυση 4Κ, το ομαλό AF, Ο κρυστάλλινος ήχος και οι μεγάλοι χρόνοι εγγραφής σας επιτρέπουν να εκφράζεστε ελεύθερα με video.

Από το 4Κ Ultra HD έως την υπερβολικά αργή κίνηση. Τραβήξτε εντυπωσιακά ευκρινή πλάνα 4Κ (υπερδειγματοληψία από 6Κ) σε ταχύτητες καρέ 24p η 30p. Μπορείτε να τραβήξετε σε αργή κίνηση σε 4Κ 60p ή να προσωρήσετε και να απογειώσετε video εξαιρετικά αργής κίνησης σε Full-HD/120p. 


Έλεγχος αυτόματης ρύθμισης κατά τη λήψη σε λειτουργία S. Η Z f είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή Nikon Z που υποστηρίζει πλήρη έλεγχο ρυθμίσεων στη λειτουργία προτεραιότητας κλείστρου. Το ISO και το διάφραγμα προσαρμόζονται αυτόματα, το οποίο είναι ιδανικό για κινηματογράφηση σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.


Απίστευτες φωτογραφίες

Αφηγηθείτε τις ιστορίες σας. Δημιουργήστε με τον τρόπο σας. Σε συνδυασμό με γρήγορους φακούς NIKKOR Z που σας προσφέρουν τεράστιο βάθος πεδίου και όμορφο bokeh, η Z f ανοίγει τόσες πολλές δημιουργικές δυνατότητες για φωτογραφίες.


Λεπτομερής έλεγχος στα πορτραίτα. Προσαρμόστε εύκολα την απόχρωση και τη φωτεινότητα, απαλύνετε το δέρμα ενώ διατηρείτε τα μάτια και τα μαλλιά ευκρινή ή επιτύχετε πλουσιότερους τόνους και αποφύγετε υπερβολικά τονισμένα σημεία. 


Ευκρίνεια στα μάτια. Φωτογραφίες ή video, η Z f μπορεί να κλειδώσει το AF στα μάτια ανθρώπων, κατοικιδίων και πουλιών και να παραμείνει κλειδωμένη. Ακόμα κι αν τα μάτια καλύπτονται από μαλλιά ή κάθε είδους γυαλιά ή είναι ανάποδα.


Χαρακτηριστικά

  • Βάση φακού: Nikon Z
  • Ανάλυση αισθητήρα: Πραγματική: 25,28 Megapixels, Ενεργή: 24,5 Megapixels
  • Αισθητήρας εικόνας: 35,9 x 23,9 mm (Full-Frame) CMOS
  • Σταθεροποίηση εικόνας: Sensor-Shift, 5-Axis
  • Όριο εγγραφής: Έως 125 λεπτά
  • Μέγεθος οθόνης: 3,2"
  • Ανάλυση: 2.100.000 Dot
  • Τύπος οθόνης: Αρθρωτή οθόνη αφής LCD
  • Τύπος Μπαταρίας: 1 x EN-EL15c Επαναφορτιζόμενη Lithium-Ion
  • 1 x Hot Shoe
  • Σπείρωμα στήριξης τριπόδου¨1 x 1/4"-20 female (Κάτω)
  • Υλικό Κατασκευής: Κράμα μαγνησίου
  • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 144 x 103 x 49 mm
  • Βάρος: 630 g (Μόνο σώμα)
Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός Προϊόντος: 161615
CASH BACK Όχι
OFFER Όχι
Εγγύηση 1 έτος

Για την παράδοση των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.

 

Χρόνος παράδοσης

 

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

Επιλογές Παράδοσης:

 

  • Παράδοση στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Έξοδα αποστολής

 

Tα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

 

Για παραγγελίες άνω των 99 € δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους αποστολής εδώ.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις :

 

1) Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας: ενώ βρίσκεστε στο "Ταμείο" μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Αδειάστε το καλάθι σας" ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.

 

2)  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία: Μπορείτε να μας καλέσετε στο

 24 000 222 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

3) Μετά την παραλαβή του προϊόντος: καλέστε μας στο 24 000 222 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 

 

Επιστροφές προϊόντων:

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας ή ελαττωματικά προϊόντα.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις Ακυρώσεις - Επιστροφές.

  • Nikon ZF σώμα
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου Nikon EN-EL15c
  • Προσοφθάλμιο σκοπεύτρου Nikon DK-33
  • Καλώδιο USB UC-E25
  • Κάλυμμα θερμού πέδιλου Nikon BS-1
  • Κάλυμμα σώματος Nikon BF-N1
  • Λουρί Nikon AN-DC27