• 15%

Nikon Z 30 Kit With DX 12-28mm f3.5-5.6 PZ VR

Κωδικός Κατασκευαστή:
V0A110K005
Κωδικός Προϊόντος:
160499
849,01 € 713,45 € 999,01 €

Παράδοση σε 24h - 72h

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διευρύνετε την οπτική σας και κάντε zoom στο δημιουργικό σας στιλ με τον εξαιρετικά φορητό, υπέρ-ευρυγώνιο φακό με power zoom και ευέλικτο εύρος εστιακής απόστασης DX 12-28mm f3.5-5.6 PZ VR. To kit περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή mirrorless Nikon Z 30 και τον compact φακό NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR. Από εμπνευσμένα vlogs, έως σύντομα video και ευκρινείς φωτογραφίες, μπορείτε να χωρέσετε εύκολα μια ολόκληρη σκηνή ή να χωρέσετε μία selfie σας στο κάδρο. Οδηγήστε τις ιδέες σας εκεί που θέλετε να πάνε.

Πηγαίνετε πέρα από το smartphone σας και ζωντανέψτε τις ιδέες σας για vlogging με ποιότητα εικόνας επόμενου επιπέδου που κάνει το περιεχόμενο σας να ξεχωρίζει. Μικρή, ικανή και εξαιρετικά εύχρηστη, η Z 30 διευρύνει τους ορίζοντες δημιουργίας σας με μεγαλύτερο φως, περισσότερη ισχύ και ευελιξία. Αυτή η φωτογραφική μηχανή mirrorless έχει κατασκευαστεί για δημιουργούς που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Ανεβάστε το παιχνίδι vlogging σας

Εμφάνιση περισσότερων. Πείτε περισσότερα. Από αποσυσκευασία προϊόντων μέχρι κριτικές, συνταγές και οδηγίες. Από τη μουσική στη μαγειρική και από τα ταξίδια στο παρκούρ. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, όταν έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε video με επαγγελματική εμφάνιση, θα δώσετε στους ακολούθους σας περισσότερα. Η Z 30 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πλάνα με την ευκρίνεια, το βάθος πεδίου και τον καθαρό ήχο που θα περιμένατε από κορυφαίους vloggers και streamers.

Συναρπάστε το κοινό σας με 4K

Από video 4K UHD (30p) έως video time lapse και ομαλή αργή κίνηση σε Full HD (120p), η Z 30 χρησιμοποιεί όλο το πλάτος του μεγάλου αισθητήρα της για να σας προσφέρει 100% οπτικό πεδίο (κατά προσέγγιση). Το καδράρισμα του εαυτού σας και του θέματός σας είναι εύκολο.

Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε

Μπορείτε να εγγράψετε έως και 125 λεπτά video χωρίς διακοπές, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για μεγάλες ή συνεχείς λήψεις. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και η εφαρμογή SnapBridge της Nikon, σάς επιτρέπουν να ανεβάσετε περιεχόμενο από οπουδήποτε.

 

Καθαρός και ευκρινής ήχος

Καταγράψτε υπέροχο ήχο με το ευαίσθητο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή με εξωτερικό μικρόφωνο. Το μενού ήχου παρέχει επιλογές για την εγγραφή της φωνής σας ή περιβάλλοντος ήχου όπως η μουσική και οι δρόμοι της πόλης. Υπάρχει επίσης λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου.

 

Ανεβάστε την ποιότητά σας σε συναρπαστικά επίπεδα

Στο σπίτι, σε στούντιο ή στον δρόμο. Η ισχύς απεικόνισης της Z 30 θα σας επιτρέψει να προεγγράψετε ή να μεταδώσετε με streaming τα πιο ζωντανά vlog που έχετε δημιουργήσει ποτέ, ενώ διατηρείτε τα feed των φωτογραφιών σας ενδιαφέροντα με πανέμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναβαθμίσετε περιεχόμενο που εμφανίζεται απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή.

Περισσότερο φως, μεγαλύτερη επίδραση

Η ευρεία μοντούρα Z της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει στον μεγάλο αισθητήρα 20,9 MP με φορμά DX να συλλαμβάνει πολύ περισσότερο φως από ό,τι ένα smartphone. Τα video και οι φωτογραφίες που τραβάτε έχουν τις πλούσιες λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να έχετε με ένα τηλέφωνο. Μέσα ή έξω, μέρα ή νύχτα.


Εμπνευσμένη από τη νύχτα

Το video και οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό φαίνονται καθαρά και επαγγελματικά. Τραβήξτε μέχρι το ISO 25600 για video και το ISO 51200 (επεκτάσιμο) για φωτογραφίες. Συνεχίστε να φωτογραφίζετε μέχρι τη νύχτα με την ίδια γρήγορη, ακριβή λειτουργία AF στην οποία βασίζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Έξυπνος δημιουργικός έλεγχος

Χαμηλές γωνίες. Υψηλές. Ευρείες. Οι ευανάγνωστες προβολές στην πτυσσόμενη οθόνη αφής 3 ιντσών της Z 30 οι ξεκάθαρες προβολές και τα καλά μελετημένα στοιχεία ελέγχου σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε κάθε είδους λήψη με ευκολία. Εάν εγγράφετε vlog και τραβάτε φωτογραφίες, η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ξεχωριστές ρυθμίσεις για video και στιγμιότυπα και, στη συνέχεια, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν χρειάζεται να διακόπτετε και να διαμορφώνετε ξανά τις ρυθμίσεις σας κάθε φορά.

Ασφαλής και σταθερή

 

 

Σηκώστε τη Z 30 και δείτε πώς ταιριάζει στο χέρι σας. Ένα κατόρθωμα της μηχανικής σε μια τόσο μικρή φωτογραφική μηχανή, η βαθιά λαβή επιτρέπει σταθερή λήψη στο χέρι, ακόμη και όταν έχετε το χέρι σας σε έκταση. Επιπλέον, το e-VR της Nikon βοηθά να διατηρείται το video όμορφο και σταθερό.

Φτιαγμένη για vlog με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι

Εάν περιστρέψετε την πτυσσόμενη οθόνη προς τα εμπρός, η φωτογραφική μηχανή ενεργοποιεί αμέσως τη λειτουργία αυτοπορτραίτου και καθαρίζει την οθόνη για ανεμπόδιστη προβολή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βολικά τοποθετημένο κουμπί εγγραφής για να τραβήξετε στιγμιότυπα ή video.

Έτοιμη για δράση

Ανεξάρτητα από τη γωνία λήψης, το κουμπί εγγραφής video στο επάνω μέρος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται πάντα εκεί που θέλετε. Ένα καθαρό κόκκινο περίγραμμα γύρω από την οθόνη επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε σε λειτουργία video. Ένα κόκκινο φως στο μπροστινό μέρος επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιείτε εγγραφή.

Προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου

Έχετε πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε τα στοιχεία ελέγχου και τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία μενού στο άμεσα προσβάσιμο i-Menu και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά στα κουμπιά Fn της φωτογραφικής μηχανής ή στις θέσεις U1/U2/U3 στον επιλογέα λειτουργιών.

Τολμήστε να πάτε εκεί

Δύσκολος φωτισμός. Γρήγορη δράση. Ήσυχα περιβάλλοντα. Είτε τραβάτε video είτε φωτογραφίες, η Z 30 είναι γεμάτη με προηγμένες αυτόματες λειτουργίες που σας διευκολύνουν να ασκήσετε δημιουργικό έλεγχο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Άηχη φωτογράφιση» για να πετύχετε αθόρυβες λήψεις. Από τις ιδέες που ξέρετε πώς να πραγματοποιήσετε μέχρι εκείνες που δεν έχετε καν δοκιμάσει ακόμα αποκτήστε τα αποτελέσματα που θέλετε χωρίς να ιδρώσετε.

 

 

Συνδεθείτε και βγείτε ζωντανά

Με ένα γενικό καλώδιο USB Type C (συμπεριλαμβάνεται), μπορείτε να παρέχετε σταθερή τροφοδοσία στη Z 30: κάνετε live streaming στα vlog σας και ταυτόχρονα φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή! Για να κάνετε streaming πλάνων με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας, απλώς συνδέστε έναν φακό NIKKOR Z και συνδέστε τη Z 30 σε υπολογιστή όπου έχετε εγκαταστήσει το δωρεάν λογισμικό Nikon Webcam Utility.

Αξιόπιστη εστίαση

 

 

Τραβάτε σκηνές δράσης ή τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Η λειτουργία AF video χρησιμοποιεί διαρκή αυτόματη εστίαση για να κάνει την εστίαση πανεύκολη υπόθεση. Η φωτογραφική μηχανή θα παραμένει κλειδωμένη στο θέμα σας, ό,τι κι αν κάνει ή όσες φορές κι αν αλλάξετε τη σύνθεσή σας εν κινήσει.

Ακολουθήστε τα μάτια

 

Διαθέσιμες για φωτογραφίες και video, οι λειτουργίες «AF ανίχνευσης ματιών» και «AF ανίχνευσης ζώου» κλειδώνουν γρήγορα στα μάτια των ανθρώπων ή στα μάτια των γατών και των σκύλων. Η φωτογραφική μηχανή παραμένει ευκρινώς εστιασμένη στα μάτια του θέματός σας, ακόμα κι αν αυτά απομακρυνθούν και κοιτάξουν ξανά πίσω.

Δημιουργήστε σαν επαγγελματίας

Η Z 30 είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα εναλλάξιμων φακών υψηλής απόδοσης και με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα λατρέψετε εσείς και οι ακόλουθοί σας. Φέρτε τις ιδέες σας στο φως και επεκτείνετε το κιτ σας καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας.

Προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις σας

Έχετε ένα αγαπημένο μικρόφωνο; Η Z 30 είναι συμβατή με δημοφιλή αξεσουάρ vlogging τρίτων, καθώς και με μια σειρά αξεσουάρ της Nikon. Είτε θέλετε να διατηρήσετε τη διάταξη σας λιτή και απλή είτε να επεκτείνετε το κιτ σας, είστε καλυμμένοι.

Συναρπαστικές φωτογραφίες

Για τις φωτογραφίες, η γρήγορη ταχύτητα συνεχούς λήψης 11 fps με πλήρη AF/AE σάς επιτρέπει να επιτύχετε τις λήψεις που θα κάνουν το feed σας να ξεχωρίζει. Από τους δρόμους της πόλης μέχρι πάρκο για σκέιτ: θα τραβήξετε τέλειες φωτογραφίες για το Insta στη μέση της δράσης.

Τραβήξτε με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι ή hands-free

Θέλετε να χειριστείτε τη φωτογραφική μηχανή από απόσταση ή να κινηματογραφήσετε τον εαυτό σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ML-L7 της Nikon ως τηλεχειριστήριο για την Z 30. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο σε μια βάση στήριξης τριπόδου SmallRig για να χειρίζεστε άνετα τη φωτογραφική μηχανή μέσω της βάσης.

Χαρακτηριστικά

  • Μοντούρα φακού: Μοντούρα Ζ της Nikon
  • Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
  • Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
  • Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης: Δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό NX Studio)
  • Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
  • Μέγεθος εικόνας (pixel): Επιλογή περιοχής εικόνας [DX (24x16)]: (L)5.568 x 3.712 (20,7εκατομμύρια), (M)4.176 x 2.784 (11,6 εκατομμύρια), (S)2.784 x 1.856 (5,2 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [1:1 (16x16)]: (L)3.712 x 3.712 (13,8 εκατομμύρια), (M)2.784 x 2.784 (7,8 εκατομμύρια), (S)1.856 x 1.856 (3,4 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [16:9 (24x14)]: (L)5.568 x 3.128 (17,4 εκατομμύρια), (M)4.176 x 2.344 (9,8 εκατομμύρια), (S)2.784 x 1.560 (4,3 εκατομμύρια), , φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη λήψη video με μέγεθος καρέ 3.840 x 2.160: 3.840 x 2.160, φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη λήψη video με άλλα μεγέθη καρέ: 1.920 x 1.080
  • Αποθήκευση - Μορφή αρχείων: NEF (RAW): 12 ή 14 bit, JPEG: Συμβατότητα με JPEG-Baseline, συμπίεση fine (περίπου 1 : 4), normal (περίπου 1 : 8) ή basic (περίπου 1 : 16), NEF (RAW) + JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG
  • Σύστημα Picture Control: Αυτόματο, Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές, Creative Picture Control (Όνειρο, Πρωινό, Ποπ, Κυριακή, Θλίψη, Δραματικό, Σιγή, Ξεθωριασμένο, Μελαγχολία, Αγνό, Ντένιμ, Παιχνίδι, Σέπια, Μπλε, Κόκκινο, Ροζ, Γκρι ανθρακί, Γραφίτης, Διττό, Ανθρακί), το επιλεγμένο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί, αποθήκευση για προσαρμοσμένα Picture Control
  • Μέσα αποθήκευσης: SD, SDHC (συμβατές με UHS-I), SDXC (συμβατή με UHS-I)
  • Υποδοχή κάρτας: 1 κάρτα Secure Digital (SD)
  • Σύστημα αρχείων: DCF 2.0, Exif 2.31
  • Συμβατοί φακοί: Φακοί NIKKOR με μοντούρα Z, φακοί NIKKOR με μοντούρα F (απαιτείται προσαρμογέας μοντούρας, μπορεί να ισχύουν περιορισμοί)
  • Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου, ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας, ηλεκτρονικό κλείστρο
  • Ταχύτητα κλείστρου: 1 / 4000 έως 30s, (μεγέθη βήματος 1 / 3 EV), bulb, χρόνος
  • Ταχύτητα συγχρονισμού φλας: Συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα X= 1 / 200 ή μικρότερη ταχύτητα, υποστηρίζεται αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP
  • Λειτουργία λήψης: S (Μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Συνεχής Υ (παρατεταμένη), χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης
  • Ταχύτητα προώθησης καρέ: Έως 11 fps, Συνεχής Χ: Περίπου 1 έως 4 fps, Συνεχής Υ: Περίπου 5 fps, Συνεχής Υ (παρατεταμένη): Περίπου 11 fps
    Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης 2, 5, 10, 20 δευτ., 1 έως 9 εκθέσεις σε διαστήματα 0,5, 1, 2 ή 3 δευτ.
  • Μέτρηση έκθεσης: Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εικόνας της φωτογραφικής μηχανής
  • Λειτουργία: Αυτόματη, P: αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα, S: αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου, A: αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος, M: χειροκίνητη, U1, U2 και U3: λειτουργίες ρυθμίσεων χρήστη
  • Αντιστάθμιση έκθεσης: Εύρος: –5 έως +5 EV, Διάστημα: 1 / 3 βήμα
  • Κλείδωμα έκθεσης: Κλείδωμα φωτεινότητας στην τιμή που ανιχνεύτηκε
  • Ευαισθησία ISO: ISO 100 έως 51200, σε βήματα 1 / 3 EV, μπορεί επίσης να οριστεί σε μέγιστο 1 EV άνω του ISO 51200 (ισοδύναμο με ISO 102400) ή σε περίπου 2 EV άνω του ISO 51200 (ισοδύναμο με ISO 204800), διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (Συνιστώμενος δείκτης έκθεσης)
  • Ενεργό D-Lighting: Αυτόματο, Πολύ υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό και Απενεργοποίηση
  • Οθόνη: Πτυσσόμενη οθόνη αφής TFT διαγωνίου 7,5 cm, με οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου περίπου 100%, έλεγχος ισορροπίας χρώματος και χειροκίνητος έλεγχος φωτεινότητας 11 επιπέδων, περίπου 1040k-dot
  • Απεικόνιση: Απεικόνιση πλήρους κάδρου και εικονιδίων (4, 9 ή 72 εικόνες ή ημερολόγιο) με zoom απεικόνισης, κροπάρισμα σε zoom απεικόνισης, αναπαραγωγή video, slide show φωτογραφιών ή / και video, εμφάνιση ιστογράμματος, τονισμένα σημεία, πληροφορίες φωτογραφίας, εμφάνιση δεδομένων τοποθεσίας, αυτόματη περιστροφή εικόνας και αξιολόγηση εικόνων
  • Wi-Fi: (Ασύρματο LAN) μέγιστη ισχύς εξόδου Ζώνη 2,4 GHz: 4,5 dBm
  • Μπαταρία: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL25
  • Υποδοχή τριπόδου 0,635 cm (ISO 1222)
  • Διαστάσεις (Π x Y x Β): Περίπου 128 x 73,5 x 59,5 mm
  • Βάρος: Περίπου 405 g με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης, αλλά χωρίς το καπάκι σώματος, περίπου 350 g (μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)
  • Συνθήκες λειτουργίας: Θερμοκρασία 0°C έως 40°C, Υγρασία 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

 

Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm F/3.5-5.6 PZ VR

  • Εστιακό μήκος: 12 έως 28mm (ισοδύναμο 35mm: 18 έως 42mm)
  • Μέγιστο διάφραγμα: f/3.5 έως 5.6
  • Ελάχιστο διάφραγμα: f/16 έως 25
  • Βάση φακού: Nikon Z
  • Κάλυψη φορμά φακού: APS-C
  • Γωνία θέασης: 99° έως 53°
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 19 cm
  • Μέγιστη μεγέθυνση: 0,21x
  • Οπτικός σχεδιασμός: 12 στοιχεία σε 11 ομάδες
  • Πτερύγια διαφράγματος: 7, στρογγυλεμένα
  • Τύπος εστίασης: Αυτόματη εστίαση
  • Σταθεροποίηση εικόνας: Ναι
  • Μέγεθος φίλτρου: 67 mm (εμπρός)
  • Διαστάσεις (ø x L): 72 x 63,5 mm
  • Βάρος: 205 g
Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός Προϊόντος: 160499
CASH BACK Όχι
OFFER Όχι
Εγγύηση 2 έτη

Για την παράδοση των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.

 

Χρόνος παράδοσης

 

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

Επιλογές Παράδοσης:

 

  • Παράδοση στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Έξοδα αποστολής

 

Tα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

 

Για παραγγελίες άνω των 99 € δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους αποστολής εδώ.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις :

 

1) Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας: ενώ βρίσκεστε στο "Ταμείο" μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Αδειάστε το καλάθι σας" ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.

 

2)  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία: Μπορείτε να μας καλέσετε στο

 24 000 222 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

3) Μετά την παραλαβή του προϊόντος: καλέστε μας στο 24 000 222 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 

 

Επιστροφές προϊόντων:

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας ή ελαττωματικά προϊόντα.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις Ακυρώσεις - Επιστροφές.

  • Nikon Z 30 mirrorless camera
  • Nikon EN-EL25 επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (7,6V, 1120mAh)
  • Nikon UC-E24 καλώδιο USB
  • AN-DC25λουράκι Nikon
  • Nikon BF-N1 καπάκι σώματος 
  • DX 12-28mm f3.5-5.6 PZ VR
  • Nikon LC-67B 67mm Snap-On μπροστινό καπάκι φακού
  • Nikon LF-N1 Πίσω καπάκι φακού 

Διευρύνετε την οπτική σας και κάντε zoom στο δημιουργικό σας στιλ με τον εξαιρετικά φορητό, υπέρ-ευρυγώνιο φακό με power zoom και ευέλικτο εύρος εστιακής απόστασης DX 12-28mm f3.5-5.6 PZ VR. To kit περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή mirrorless Nikon Z 30 και τον compact φακό NIKKOR Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR. Από εμπνευσμένα vlogs, έως σύντομα video και ευκρινείς φωτογραφίες, μπορείτε να χωρέσετε εύκολα μια ολόκληρη σκηνή ή να χωρέσετε μία selfie σας στο κάδρο. Οδηγήστε τις ιδέες σας εκεί που θέλετε να πάνε.

Πηγαίνετε πέρα από το smartphone σας και ζωντανέψτε τις ιδέες σας για vlogging με ποιότητα εικόνας επόμενου επιπέδου που κάνει το περιεχόμενο σας να ξεχωρίζει. Μικρή, ικανή και εξαιρετικά εύχρηστη, η Z 30 διευρύνει τους ορίζοντες δημιουργίας σας με μεγαλύτερο φως, περισσότερη ισχύ και ευελιξία. Αυτή η φωτογραφική μηχανή mirrorless έχει κατασκευαστεί για δημιουργούς που θέλουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Ανεβάστε το παιχνίδι vlogging σας

Εμφάνιση περισσότερων. Πείτε περισσότερα. Από αποσυσκευασία προϊόντων μέχρι κριτικές, συνταγές και οδηγίες. Από τη μουσική στη μαγειρική και από τα ταξίδια στο παρκούρ. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, όταν έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε video με επαγγελματική εμφάνιση, θα δώσετε στους ακολούθους σας περισσότερα. Η Z 30 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πλάνα με την ευκρίνεια, το βάθος πεδίου και τον καθαρό ήχο που θα περιμένατε από κορυφαίους vloggers και streamers.

Συναρπάστε το κοινό σας με 4K

Από video 4K UHD (30p) έως video time lapse και ομαλή αργή κίνηση σε Full HD (120p), η Z 30 χρησιμοποιεί όλο το πλάτος του μεγάλου αισθητήρα της για να σας προσφέρει 100% οπτικό πεδίο (κατά προσέγγιση). Το καδράρισμα του εαυτού σας και του θέματός σας είναι εύκολο.

Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε

Μπορείτε να εγγράψετε έως και 125 λεπτά video χωρίς διακοπές, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για μεγάλες ή συνεχείς λήψεις. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και η εφαρμογή SnapBridge της Nikon, σάς επιτρέπουν να ανεβάσετε περιεχόμενο από οπουδήποτε.

 

Καθαρός και ευκρινής ήχος

Καταγράψτε υπέροχο ήχο με το ευαίσθητο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή με εξωτερικό μικρόφωνο. Το μενού ήχου παρέχει επιλογές για την εγγραφή της φωνής σας ή περιβάλλοντος ήχου όπως η μουσική και οι δρόμοι της πόλης. Υπάρχει επίσης λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου.

 

Ανεβάστε την ποιότητά σας σε συναρπαστικά επίπεδα

Στο σπίτι, σε στούντιο ή στον δρόμο. Η ισχύς απεικόνισης της Z 30 θα σας επιτρέψει να προεγγράψετε ή να μεταδώσετε με streaming τα πιο ζωντανά vlog που έχετε δημιουργήσει ποτέ, ενώ διατηρείτε τα feed των φωτογραφιών σας ενδιαφέροντα με πανέμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναβαθμίσετε περιεχόμενο που εμφανίζεται απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή.

Περισσότερο φως, μεγαλύτερη επίδραση

Η ευρεία μοντούρα Z της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει στον μεγάλο αισθητήρα 20,9 MP με φορμά DX να συλλαμβάνει πολύ περισσότερο φως από ό,τι ένα smartphone. Τα video και οι φωτογραφίες που τραβάτε έχουν τις πλούσιες λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να έχετε με ένα τηλέφωνο. Μέσα ή έξω, μέρα ή νύχτα.


Εμπνευσμένη από τη νύχτα

Το video και οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό φαίνονται καθαρά και επαγγελματικά. Τραβήξτε μέχρι το ISO 25600 για video και το ISO 51200 (επεκτάσιμο) για φωτογραφίες. Συνεχίστε να φωτογραφίζετε μέχρι τη νύχτα με την ίδια γρήγορη, ακριβή λειτουργία AF στην οποία βασίζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Έξυπνος δημιουργικός έλεγχος

Χαμηλές γωνίες. Υψηλές. Ευρείες. Οι ευανάγνωστες προβολές στην πτυσσόμενη οθόνη αφής 3 ιντσών της Z 30 οι ξεκάθαρες προβολές και τα καλά μελετημένα στοιχεία ελέγχου σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε κάθε είδους λήψη με ευκολία. Εάν εγγράφετε vlog και τραβάτε φωτογραφίες, η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ξεχωριστές ρυθμίσεις για video και στιγμιότυπα και, στη συνέχεια, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν χρειάζεται να διακόπτετε και να διαμορφώνετε ξανά τις ρυθμίσεις σας κάθε φορά.

Ασφαλής και σταθερή

 

 

Σηκώστε τη Z 30 και δείτε πώς ταιριάζει στο χέρι σας. Ένα κατόρθωμα της μηχανικής σε μια τόσο μικρή φωτογραφική μηχανή, η βαθιά λαβή επιτρέπει σταθερή λήψη στο χέρι, ακόμη και όταν έχετε το χέρι σας σε έκταση. Επιπλέον, το e-VR της Nikon βοηθά να διατηρείται το video όμορφο και σταθερό.

Φτιαγμένη για vlog με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι

Εάν περιστρέψετε την πτυσσόμενη οθόνη προς τα εμπρός, η φωτογραφική μηχανή ενεργοποιεί αμέσως τη λειτουργία αυτοπορτραίτου και καθαρίζει την οθόνη για ανεμπόδιστη προβολή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βολικά τοποθετημένο κουμπί εγγραφής για να τραβήξετε στιγμιότυπα ή video.

Έτοιμη για δράση

Ανεξάρτητα από τη γωνία λήψης, το κουμπί εγγραφής video στο επάνω μέρος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται πάντα εκεί που θέλετε. Ένα καθαρό κόκκινο περίγραμμα γύρω από την οθόνη επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε σε λειτουργία video. Ένα κόκκινο φως στο μπροστινό μέρος επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιείτε εγγραφή.

Προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου

Έχετε πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε τα στοιχεία ελέγχου και τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία μενού στο άμεσα προσβάσιμο i-Menu και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά στα κουμπιά Fn της φωτογραφικής μηχανής ή στις θέσεις U1/U2/U3 στον επιλογέα λειτουργιών.

Τολμήστε να πάτε εκεί

Δύσκολος φωτισμός. Γρήγορη δράση. Ήσυχα περιβάλλοντα. Είτε τραβάτε video είτε φωτογραφίες, η Z 30 είναι γεμάτη με προηγμένες αυτόματες λειτουργίες που σας διευκολύνουν να ασκήσετε δημιουργικό έλεγχο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Άηχη φωτογράφιση» για να πετύχετε αθόρυβες λήψεις. Από τις ιδέες που ξέρετε πώς να πραγματοποιήσετε μέχρι εκείνες που δεν έχετε καν δοκιμάσει ακόμα αποκτήστε τα αποτελέσματα που θέλετε χωρίς να ιδρώσετε.

 

 

Συνδεθείτε και βγείτε ζωντανά

Με ένα γενικό καλώδιο USB Type C (συμπεριλαμβάνεται), μπορείτε να παρέχετε σταθερή τροφοδοσία στη Z 30: κάνετε live streaming στα vlog σας και ταυτόχρονα φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή! Για να κάνετε streaming πλάνων με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας, απλώς συνδέστε έναν φακό NIKKOR Z και συνδέστε τη Z 30 σε υπολογιστή όπου έχετε εγκαταστήσει το δωρεάν λογισμικό Nikon Webcam Utility.

Αξιόπιστη εστίαση

 

 

Τραβάτε σκηνές δράσης ή τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Η λειτουργία AF video χρησιμοποιεί διαρκή αυτόματη εστίαση για να κάνει την εστίαση πανεύκολη υπόθεση. Η φωτογραφική μηχανή θα παραμένει κλειδωμένη στο θέμα σας, ό,τι κι αν κάνει ή όσες φορές κι αν αλλάξετε τη σύνθεσή σας εν κινήσει.

Ακολουθήστε τα μάτια

 

Διαθέσιμες για φωτογραφίες και video, οι λειτουργίες «AF ανίχνευσης ματιών» και «AF ανίχνευσης ζώου» κλειδώνουν γρήγορα στα μάτια των ανθρώπων ή στα μάτια των γατών και των σκύλων. Η φωτογραφική μηχανή παραμένει ευκρινώς εστιασμένη στα μάτια του θέματός σας, ακόμα κι αν αυτά απομακρυνθούν και κοιτάξουν ξανά πίσω.

Δημιουργήστε σαν επαγγελματίας

Η Z 30 είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα εναλλάξιμων φακών υψηλής απόδοσης και με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα λατρέψετε εσείς και οι ακόλουθοί σας. Φέρτε τις ιδέες σας στο φως και επεκτείνετε το κιτ σας καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας.

Προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις σας

Έχετε ένα αγαπημένο μικρόφωνο; Η Z 30 είναι συμβατή με δημοφιλή αξεσουάρ vlogging τρίτων, καθώς και με μια σειρά αξεσουάρ της Nikon. Είτε θέλετε να διατηρήσετε τη διάταξη σας λιτή και απλή είτε να επεκτείνετε το κιτ σας, είστε καλυμμένοι.

Συναρπαστικές φωτογραφίες

Για τις φωτογραφίες, η γρήγορη ταχύτητα συνεχούς λήψης 11 fps με πλήρη AF/AE σάς επιτρέπει να επιτύχετε τις λήψεις που θα κάνουν το feed σας να ξεχωρίζει. Από τους δρόμους της πόλης μέχρι πάρκο για σκέιτ: θα τραβήξετε τέλειες φωτογραφίες για το Insta στη μέση της δράσης.

Τραβήξτε με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι ή hands-free

Θέλετε να χειριστείτε τη φωτογραφική μηχανή από απόσταση ή να κινηματογραφήσετε τον εαυτό σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ML-L7 της Nikon ως τηλεχειριστήριο για την Z 30. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο σε μια βάση στήριξης τριπόδου SmallRig για να χειρίζεστε άνετα τη φωτογραφική μηχανή μέσω της βάσης.

Χαρακτηριστικά

  • Μοντούρα φακού: Μοντούρα Ζ της Nikon
  • Αισθητήρας εικόνας: DX, CMOS, 23,5 mm x 15,7 mm
  • Συνολικά pixel: 21,51 εκατομμύρια
  • Σύστημα απομάκρυνσης σκόνης: Δεδομένα αναφοράς για την απομάκρυνση σκόνης φωτογραφίας (απαιτείται το λογισμικό NX Studio)
  • Ωφέλιμα pixel: 20,9 εκατομμύρια
  • Μέγεθος εικόνας (pixel): Επιλογή περιοχής εικόνας [DX (24x16)]: (L)5.568 x 3.712 (20,7εκατομμύρια), (M)4.176 x 2.784 (11,6 εκατομμύρια), (S)2.784 x 1.856 (5,2 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [1:1 (16x16)]: (L)3.712 x 3.712 (13,8 εκατομμύρια), (M)2.784 x 2.784 (7,8 εκατομμύρια), (S)1.856 x 1.856 (3,4 εκατομμύρια), επιλογή περιοχής εικόνας [16:9 (24x14)]: (L)5.568 x 3.128 (17,4 εκατομμύρια), (M)4.176 x 2.344 (9,8 εκατομμύρια), (S)2.784 x 1.560 (4,3 εκατομμύρια), , φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη λήψη video με μέγεθος καρέ 3.840 x 2.160: 3.840 x 2.160, φωτογραφίες που έχουν ληφθεί κατά τη λήψη video με άλλα μεγέθη καρέ: 1.920 x 1.080
  • Αποθήκευση - Μορφή αρχείων: NEF (RAW): 12 ή 14 bit, JPEG: Συμβατότητα με JPEG-Baseline, συμπίεση fine (περίπου 1 : 4), normal (περίπου 1 : 8) ή basic (περίπου 1 : 16), NEF (RAW) + JPEG: Μία φωτογραφία που έχει εγγραφεί σε φορμά NEF (RAW) και JPEG
  • Σύστημα Picture Control: Αυτόματο, Τυπικό, Ουδέτερο, Ζωντανό, Μονόχρωμο, Πορτραίτο, Τοπίο, Ισοβαρές, Creative Picture Control (Όνειρο, Πρωινό, Ποπ, Κυριακή, Θλίψη, Δραματικό, Σιγή, Ξεθωριασμένο, Μελαγχολία, Αγνό, Ντένιμ, Παιχνίδι, Σέπια, Μπλε, Κόκκινο, Ροζ, Γκρι ανθρακί, Γραφίτης, Διττό, Ανθρακί), το επιλεγμένο Picture Control μπορεί να τροποποιηθεί, αποθήκευση για προσαρμοσμένα Picture Control
  • Μέσα αποθήκευσης: SD, SDHC (συμβατές με UHS-I), SDXC (συμβατή με UHS-I)
  • Υποδοχή κάρτας: 1 κάρτα Secure Digital (SD)
  • Σύστημα αρχείων: DCF 2.0, Exif 2.31
  • Συμβατοί φακοί: Φακοί NIKKOR με μοντούρα Z, φακοί NIKKOR με μοντούρα F (απαιτείται προσαρμογέας μοντούρας, μπορεί να ισχύουν περιορισμοί)
  • Τύπος κλείστρου: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανικό κλείστρο κατακόρυφου εστιακού επιπέδου, ηλεκτρονικό κλείστρο μπροστινής κουρτίνας, ηλεκτρονικό κλείστρο
  • Ταχύτητα κλείστρου: 1 / 4000 έως 30s, (μεγέθη βήματος 1 / 3 EV), bulb, χρόνος
  • Ταχύτητα συγχρονισμού φλας: Συγχρονισμός με ταχύτητα κλείστρου στα X= 1 / 200 ή μικρότερη ταχύτητα, υποστηρίζεται αυτόματος συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας FP
  • Λειτουργία λήψης: S (Μεμονωμένο καρέ), CL (συνεχείς λήψεις χαμηλής ταχύτητας), CH (συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας), Συνεχής Υ (παρατεταμένη), χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης
  • Ταχύτητα προώθησης καρέ: Έως 11 fps, Συνεχής Χ: Περίπου 1 έως 4 fps, Συνεχής Υ: Περίπου 5 fps, Συνεχής Υ (παρατεταμένη): Περίπου 11 fps
    Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης 2, 5, 10, 20 δευτ., 1 έως 9 εκθέσεις σε διαστήματα 0,5, 1, 2 ή 3 δευτ.
  • Μέτρηση έκθεσης: Σύστημα μέτρησης έκθεσης TTL χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα εικόνας της φωτογραφικής μηχανής
  • Λειτουργία: Αυτόματη, P: αυτόματο πρόγραμμα με ευέλικτο πρόγραμμα, S: αυτόματη προτεραιότητα κλείστρου, A: αυτόματη προτεραιότητα διαφράγματος, M: χειροκίνητη, U1, U2 και U3: λειτουργίες ρυθμίσεων χρήστη
  • Αντιστάθμιση έκθεσης: Εύρος: –5 έως +5 EV, Διάστημα: 1 / 3 βήμα
  • Κλείδωμα έκθεσης: Κλείδωμα φωτεινότητας στην τιμή που ανιχνεύτηκε
  • Ευαισθησία ISO: ISO 100 έως 51200, σε βήματα 1 / 3 EV, μπορεί επίσης να οριστεί σε μέγιστο 1 EV άνω του ISO 51200 (ισοδύναμο με ISO 102400) ή σε περίπου 2 EV άνω του ISO 51200 (ισοδύναμο με ISO 204800), διατίθεται αυτόματος έλεγχος ευαισθησίας ISO (Συνιστώμενος δείκτης έκθεσης)
  • Ενεργό D-Lighting: Αυτόματο, Πολύ υψηλό, Υψηλό, Κανονικό, Χαμηλό και Απενεργοποίηση
  • Οθόνη: Πτυσσόμενη οθόνη αφής TFT διαγωνίου 7,5 cm, με οπτική γωνία 170°, κάλυψη κάδρου περίπου 100%, έλεγχος ισορροπίας χρώματος και χειροκίνητος έλεγχος φωτεινότητας 11 επιπέδων, περίπου 1040k-dot
  • Απεικόνιση: Απεικόνιση πλήρους κάδρου και εικονιδίων (4, 9 ή 72 εικόνες ή ημερολόγιο) με zoom απεικόνισης, κροπάρισμα σε zoom απεικόνισης, αναπαραγωγή video, slide show φωτογραφιών ή / και video, εμφάνιση ιστογράμματος, τονισμένα σημεία, πληροφορίες φωτογραφίας, εμφάνιση δεδομένων τοποθεσίας, αυτόματη περιστροφή εικόνας και αξιολόγηση εικόνων
  • Wi-Fi: (Ασύρματο LAN) μέγιστη ισχύς εξόδου Ζώνη 2,4 GHz: 4,5 dBm
  • Μπαταρία: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL25
  • Υποδοχή τριπόδου 0,635 cm (ISO 1222)
  • Διαστάσεις (Π x Y x Β): Περίπου 128 x 73,5 x 59,5 mm
  • Βάρος: Περίπου 405 g με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης, αλλά χωρίς το καπάκι σώματος, περίπου 350 g (μόνο το σώμα της φωτογραφικής μηχανής)
  • Συνθήκες λειτουργίας: Θερμοκρασία 0°C έως 40°C, Υγρασία 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

 

Nikon NIKKOR Z DX 12-28mm F/3.5-5.6 PZ VR

  • Εστιακό μήκος: 12 έως 28mm (ισοδύναμο 35mm: 18 έως 42mm)
  • Μέγιστο διάφραγμα: f/3.5 έως 5.6
  • Ελάχιστο διάφραγμα: f/16 έως 25
  • Βάση φακού: Nikon Z
  • Κάλυψη φορμά φακού: APS-C
  • Γωνία θέασης: 99° έως 53°
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 19 cm
  • Μέγιστη μεγέθυνση: 0,21x
  • Οπτικός σχεδιασμός: 12 στοιχεία σε 11 ομάδες
  • Πτερύγια διαφράγματος: 7, στρογγυλεμένα
  • Τύπος εστίασης: Αυτόματη εστίαση
  • Σταθεροποίηση εικόνας: Ναι
  • Μέγεθος φίλτρου: 67 mm (εμπρός)
  • Διαστάσεις (ø x L): 72 x 63,5 mm
  • Βάρος: 205 g
Περισσότερες Πληροφορίες
Κωδικός Προϊόντος: 160499
CASH BACK Όχι
OFFER Όχι
Εγγύηση 2 έτη

Για την παράδοση των παραγγελιών συνεργαζόμαστε με την ACS Courier.

 

Χρόνος παράδοσης

 

Η παράδοση στο χώρο σας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

 

Επιλογές Παράδοσης:

 

  • Παράδοση στο χώρο σας σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
  • Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

Έξοδα αποστολής

 

Tα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

 

Για παραγγελίες άνω των 99 € δε χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους αποστολής εδώ.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται στις παρακάτω περιπτώσεις :

 

1) Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας: ενώ βρίσκεστε στο "Ταμείο" μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Αδειάστε το καλάθι σας" ώστε να διαγραφούν τα είδη που έχετε προσθέσει στο καλάθι σας.

 

2)  Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία: Μπορείτε να μας καλέσετε στο

 24 000 222 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

 

3) Μετά την παραλαβή του προϊόντος: καλέστε μας στο 24 000 222 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 

 

Επιστροφές προϊόντων:

 

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας ή ελαττωματικά προϊόντα.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

 

Μάθετε περισσότερα για τις Ακυρώσεις - Επιστροφές.

  • Nikon Z 30 mirrorless camera
  • Nikon EN-EL25 επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου (7,6V, 1120mAh)
  • Nikon UC-E24 καλώδιο USB
  • AN-DC25λουράκι Nikon
  • Nikon BF-N1 καπάκι σώματος 
  • DX 12-28mm f3.5-5.6 PZ VR
  • Nikon LC-67B 67mm Snap-On μπροστινό καπάκι φακού
  • Nikon LF-N1 Πίσω καπάκι φακού