Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Suunto 3 Fitness Copper

Όμορφο & Στιβαρό Αθλητικό Ρολόι

Το Suunto 3 Fitness είναι ένα όμορφο και στιβαρό ρολόι fitness με έξυπνα χαρακτηριστικά, σχεδιασμένο για αυτούς που υιοθετούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής και αποζητούν την καλή φυσική κατάσταση. To ρολόι σχεδιάζει ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Προσφέρει καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της άσκησης ώστε να σας βοηθήσει πραγματοποιείτε τις ασκήσεις με σωστή ένταση. Καταγράφει 24/7 τα βήματα, τις θερμίδες καθώς και τα επίπεδα του stress, ενώ παρακολουθεί τον ύπνου και τον χρόνο ανάκαμψης, με σκοπό να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της καθημερινότητάς σας και να σας βοηθήσει να διατηρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ άσκησης και ανάπαυσης.

Κύρια χαρακτηριστικά

 • Προσαρμόσιμη προπονητική καθοδήγηση
 • Δραστηριογράφος
 • Καταγραφή ύπνου
 • Εμφάνιση στρες & ανάκαμψης
 • Ζώνες καρδιακής λειτουργίας
 • Παλμογράφος καρπού
 • GPS μέσω σύνδεσης με smartphone
 • Αδιαβροχοποίηση 30M

Προσαρμόσιμη Προπονητική Καθοδήγηση

Βάσει του επιπέδου της φυσικής σας κατάστασης και το αποθηκευμένο ιστορικό προπονήσεων, το Suunto 3 Fitness σχεδιάζει ένα πρόγραμμα εκγύμνασης 7 ημερών με την βέλτιστη διάρκεια και ένταση για την κάθε άσκηση ώστε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης προσαρμόζεται αυτόματα στις πραγματικές σας δραστηριότητες, ώστε αν τύχει και χάσετε μια άσκηση, ή ενθουσιαστείτε και προπονηθείτε περισσότερο από όσο ορίζεται στο πρόγραμμα, να μην χρειαστεί να αποθηκεύσετε αυτές τις αλλαγές χειροκίνητα.

Οι προγραμματισμένες ασκήσεις είναι εύκολο να ενεργοποιηθούν ενώ μόλις ξεκινήσετε μια άσκηση, το ρολόι σας καθοδηγεί ώστε να διατηρείτε την σωστή ένταση μέχρι να την ολοκληρώσετε.

Έτοιμο Για Όλα Τα Αθλήματα

Το Suunto 3 Fitness είναι έτοιμο για όλα τα αθλήματα όπως τρέξιμο, κολύμβηση, ποδηλασία, άσκηση σε γυμναστήριο, αναρρίχηση, χορός και πολλά άλλα. Το ρολόι υπολογίζει τον ρυθμό με βάση την κίνηση του καρπού σας για την μέτρηση της ταχύτητας και της απόστασης στο περπάτημα και τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν τρέξιμο, αυτό συνεπάγεται και καταγραφή ταχύτητας και απόστασης και σε εσωτερικό χώρο.

Η μέτρηση των παλμών από τον καρπό διασφαλίζει ευκολία στη χρήση και ανθεκτικότητα στο νερό μέχρι τα 30 μέτρα βάθος, ώστε να χρησιμοποιείτε το ρολόι όταν κολυμπάτε χωρίς πρόβλημα. 

Ισορροπία Μεταξύ Άσκησης και Ανάπαυσης

Κάθε μέρα το Suunto 3 Fitness μετράει αυτόματα τα βήματά σας και τις θερμίδες. Αλλά για να εξισορροπήσετε την δραστηριότητά σας, είναι απαραίτητος ένας καλός ύπνος το βράδυ. Φορέστε το Suunto 3 Fitness κατά τη διάρκεια της νύχτας για να παρακολουθήσετε τον ύπνο σας. Στη συνοπτική περιγραφή του ύπνου σας θα δείτε πόσο κοιμηθήκατε και πόσο καλά ο ύπνος σας, βοηθά την ανάκαμψή σας.

Επιπρόσθετα, το ρολόι μετράει τα επίπεδα του stress και την ανάπαυση σας μέσα στη μέρα ώστε να διασφαλίζεται ότι έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας για να "βγάλετε" την ημέρα.

Εμπλουτίστε την Εμπειρία σας με την Εφαρμογή Suunto App

Το Suunto 3 Fitness συνδέεται με την ολοκαίνουργια εφαρμογή της Suunto η οποία αποθηκεύει όλες σας τις δραστηριότητες και σας κρατάει ενήμερους σχετικά με τις προπονήσεις, τον ύπνο και την φυσική σας κατάσταση. Μοιραστείτε αξέχαστες στιγμές από τις δραστηριότητες σας και συνδεθείτε με άλλους χρήστες της κοινότητας Suunto app. 

Συνδέοντας το ρολόι σας στην εφαρμογή Suunto app μπορείτε να μέσω του δέκτη GPS της συσκευής σας να παρακολουθήσετε τη διαδρομή σας, την ταχύτητα και την απόσταση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Βάρος: 36 γρ
 • Υλικό στεφάνης: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Υλικό φακού: Πολυαμίδιο
 • Υλικό κάσας: Ενισχυμένο πολυαμίδιο
 • Λουράκι σιλικόνης
ΡΟΛΟΓΙΑ
Αυτονομία 5 μέρες
Χαρακτηριστικά Heart Rate (ενσωματωμένο), Heart Rate (με ζώνη), Διαλειμματικές προπονήσεις, Δραστηριογράφος, Έγχρωμη Οθόνη, Ειδοποιήσεις με δόνηση, Έξυπνες Ειδοποιήσεις, Ιδανικό για κολύμβηση, Οθόνη Ορεικτού Κρυστάλλου, Σύμβουλος Ανάκαμψης
Σένσορες Οπτικό Καρδιοσυχνόμετρο
Αδιαβροχοποίηση 30μ
 • Suunto 3 Fitness Copper
 • Καλώδιο USB
 • Οδηγίες χρήσης