Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Nikon Coolpix W100 Blue

Μοιραστείτε άμεσα όλες τις διασκεδαστικές στιγμές των διακοπών σας με την αδιάβροχη Nikon Coolpix W100 Blue!

Αντέχει σε βάθος 10 m¹ μέσα στο νερό και είναι αντικραδασμική² σε πτώσεις από ύψος έως 1,8 m, ανθεκτική στο ψύχος για θερμοκρασίες έως -10 °C και ανθεκτική στη σκόνη¹. Έχει κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται σε δύσκολες συνθήκες.

Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και video full HD με στερεοφωνικό ήχο, καθώς η λειτουργία SnapBridge μεταφέρει αυτόματα τις φωτογραφίες στην έξυπνη συσκευή σας για εύκολη κοινοποίηση και αποθήκευση. Τα αποκλειστικά κουμπιά ενός αγγίγματος και το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη απλοποιούν το χειρισμό και υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό μενού για παιδιά.

Χαρακτηριστικά

Η COOLPIX W100 13,2 megapixel κάνει τη φωτογράφιση εύκολη υπόθεση για όλους.

Αντοχή που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε

Αυτή η φωτογραφική μηχανή αντέχει στη σκληρή μεταχείριση της καθημερινής χρήσης. Είναι αδιάβροχη¹ σε βάθος 10 m και αντικραδασμική² σε πτώσεις από ύψος έως 1,8 m, ώστε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν σας πέσει ή αν καταλήξει μέσα στην πισίνα. Είναι ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -10 °C καθώς και ανθεκτική στη σκόνη, με αποτέλεσμα να μπορείτε να την παίρνετε μαζί σας παντού χωρίς να ανησυχείτε. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε τη λήψη φωτογραφιών εύκολα από όλους.

Εύκολη Κοινοποίηση με το Snapbridge

Με την εφαρμογή SnapBridge, μπορείτε να ζωντανέψετε τα κοινωνικά σας δίκτυα με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από τη Nikon. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy (BLE), ώστε να διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ανάμεσα στη φωτογραφική σας μηχανή και έως πέντε έξυπνες συσκευές. Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφερθούν αυτόματα στο τηλέφωνο ή το tablet σας ενώ τραβάτε. Πάρτε απλώς στα χέρια σας την έξυπνη συσκευή σας και οι φωτογραφίες σας θα σας περιμένουν εκεί: Το μέγεθος των φωτογραφιών που συγχρονίζονται κατά τη λήψη αλλάζει αυτόματα, ώστε να μπορείτε να τις βλέπετε εύκολα ή να τις επεξεργάζεστε στην αγαπημένη σας εφαρμογή και να τις ανεβάζετε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν δεν επιθυμείτε τον αυτόματο συγχρονισμό όλων των φωτογραφιών, τα εύχρηστα χειριστήρια σάς δίνουν τη δυνατότητα να συγχρονίζετε χειροκίνητα συγκεκριμένες φωτογραφίες, να μεταφέρετε εικόνες με υψηλότερη ανάλυση και να συγχρονίζετε βίντεο.

Η εφαρμογή για συσκευές Android είναι τώρα διαθέσιμη. Η εφαρμογή SnapBridge για iOS θα κυκλοφορήσει στο App Store® από το τέλος Αυγούστου του 2016. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση της εφαρμογής SnapBridge για iOS, η φωτογραφική σας μηχανή ενδέχεται να απαιτεί ενημέρωση υλικολογισμικού.

Λήψη Βίντεο FullHD

Τραβήξτε εξαιρετικά video με τους συγγενείς και τους φίλους σας, απλά πατώντας ένα κουμπί. Πατήστε το ειδικό κουμπί εγγραφής video και απολαύστε τη λήψη video Full HD 1080p με στερεοφωνικό ήχο. Είστε πάντοτε έτοιμοι να καταγράψετε τη δράση και τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές σας, ενώ παράλληλα το Ηλεκτρονικό VR (απόσβεση κραδασμών) εξασφαλίζει ομαλά video. Μπορείτε ακόμη και να παίξετε με το εφέ μινιατούρας, κάνοντας τα video σας να μοιάζουν με σκηνές σε μινιατούρα, ενώ με το προαιρετικό καλώδιο HDMI έχετε επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής των video σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Ζωντανέψτε τις εορταστικές στιγμές και τα στιγμιότυπα από τα ταξίδια σας με video υψηλής ποιότητας, που είναι ιδανικά για να αναρτηθούν στα κοινωνικά μέσα σας.

Τραβήξτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας σε κάθε περίσταση

Ξεχάστε τις φωτογραφίες με κοκκώδη εμφάνιση και τις χαμένες ευκαιρίες λήψης καθώς πλέον έχετε στη διάθεσή σας την κρυστάλλινη καθαρότητα του φακού NIKKOR και έναν αισθητήρα εικόνας CMOS 13,2 MP. Το οπτικό zoom 3x NIKKOR έχει δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 6x³ και σας επιτρέπει να πλησιάζετε τα θέματά σας ώστε να αποτυπώνετε όλες τις διασκεδαστικές στιγμές αλλά και εξαιρετικές εκφράσεις του προσώπου. Η υψηλή ποιότητα εικόνας είναι εγγυημένη, επιτρέποντάς σας να τραβάτε φωτογραφίες και video που είστε περήφανοι όταν τις δείχνετε σε άλλους.

Εύκολη και έξυπνη λειτουργία

Καθώς εξελίσσεται η δράση, το τελευταίο που θέλετε να σας απασχολεί είναι πώς θα χειριστείτε τη φωτογραφική μηχανή σας. Γι' αυτό το λόγο η COOLPIX W100 σάς διευκολύνει. Τα τέσσερα αποκλειστικά κουμπιά για άμεση πρόσβαση στο μενού καθώς και το εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, σας επιτρέπουν να βρίσκετε με ευκολία κάθε λειτουργία που θέλετε. Τα κουμπιά είναι μεγάλα και εύχρηστα για τα παιδικά χέρια, σχεδιασμένα για άνετη εμπειρία φωτογράφισης από χρήστες κάθε ηλικίας. Επιλέξτε την εύκολη αυτόματη λειτουργία και η φωτογραφική μηχανή θα βελτιστοποιήσει όλες τις ρυθμίσεις για εσάς, χαρίζοντάς σας σταθερά εξαιρετικές φωτογραφίες. Χάρη στη μεγάλη οθόνη TFT LCD 6,7 cm/2,7 in TFT με ανάλυση 230k-dot, το καδράρισμα γίνεται εύκολη υπόθεση, ενώ η ανακλαστική επίστρωση και η δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας εξασφαλίζουν σταθερά καθαρή προβολή ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό ή κάτω από άμεσο ηλιακό φως. Η φόρτιση μέσω Micro-USB ολοκληρώνεται γρήγορα ώστε να είστε πάντα έτοιμοι να αποτυπώσετε την ιδανική στιγμή.

Εύχρηστα χαρακτηριστικά για όλη την οικογένεια

Με την COOLPIX W100, η φωτογράφιση είναι εύκολη ακόμη και από πολύ μικρούς φωτογράφους καθώς το μενού ποικιλίας δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μενού για ενήλικες ή παιδιά. Στο παιδικό μενού, οι πολύχρωμες οθόνες υποδοχής εναλλάσσονται από ημερήσιες σε νυχτερινές ανάλογα με την ώρα λήψης. Εμφανίζονται επίσης χαρακτήρες που καλωσορίζουν τα παιδιά και κάνουν τη λήψη ακόμη πιο διασκεδαστική. Τα παιδιά μπορούν επίσης να προσθέσουν στις φωτογραφίες τους εφέ κινουμένων σχεδίων ή χαριτωμένες σφραγίδες όπως καρδιές ή αστέρια. Αυτή η φωτογραφική μηχανή διατίθεται σε μια γκάμα από έντονα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής.

Ξεδιπλώστε τη δημιουργικότητά σας με τα εφέ εικόνας

Κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν με μια σειρά εφέ από την επιλογή «Τονίστε τα χρώματα», (όπου μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία), έως τις επιλογές Fisheye και «Μηχανή-παιχνίδι». Η λειτουργία «Ιδιαίτερη επεξεργασία» παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την εμφάνιση κάθε θέματος προσθέτοντας εφέ όπως «Μάσκαρα», «Λεύκανση δοντιών» ή «Κραγιόν». Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ίχνη φωτός στις φωτογραφίες σας με τη ρύθμιση «Πολλαπλή έκθεση, πιο φωτεινό» ή να δημιουργήσετε ένα Slide show με ήχο, απευθείας στη φωτογραφική μηχανή. Οι φωτογραφίσεις σας δεν θα είναι ποτέ ξανά βαρετές!

Τέλεια πορτραίτα χωρίς δυσκολία

Με το σύστημα «Έξυπνο πορτραίτο» είναι εξαιρετικά εύκολο να τραβάτε κολακευτικά πορτραίτα των συγγενών και φίλων σας. Ενεργοποιεί ρυθμίσεις όπως η «Αυτόματη εστίαση με προτεραιότητα στο πρόσωπο», η οποία εντοπίζει και εστιάζει αυτόματα στο πρόσωπο του θέματος. Ακόμη και αν το θέμα σας κινηθεί ή αλλάξετε τη σύνθεση της φωτογραφίας σας, η εστίαση στο πρόσωπο θα διατηρηθεί αυτόματα. Με τη λειτουργία «Χαμόγελο», η απελευθέρωση του κλείστρου γίνεται ακριβώς τη στιγμή που θα εντοπιστεί ότι το θέμα σας χαμογελάει, ενώ παράλληλα η λειτουργία «Ένδειξη κλεισίματος ματιών» σάς προειδοποιεί αμέσως εάν εντοπιστεί ότι το θέμα έκλεισε τα μάτια του κατά τη λήψη της φωτογραφίας, προκειμένου να την ξανατραβήξετε αμέσως. Η λειτουργία «Υποβρύχια λήψη προσώπου» σάς γλιτώνει από το να βραχείτε κατά τις λήψεις δίπλα σε μια πισίνα ή στην παραλία, καθώς τραβά αυτόματα υποβρύχιες λήψεις όταν εντοπίσει ένα πρόσωπο.

Αξιόπιστη, καθαρή εστίαση

Η ενσωματωμένη λειτουργία «AF εύρεσης στόχου» (διαθέσιμη στην «Αυτόματη λειτουργία») εξασφαλίζει καθαρή εστίαση σε κάθε φωτογραφία. Προβλέπει με ακρίβεια το κύριο θέμα της φωτογραφίας σας, έτσι ώστε απλά καδράροντας τη φωτογραφία σας, η εστίαση να γίνεται αυτόματα. Η περιοχή εστίασης εμφανίζεται στην οθόνη πριν πατήσετε το κουμπί λήψης, ώστε να ξέρετε με βεβαιότητα πού θα εστιάζει η φωτογραφία σας. Κατά τις λήψεις ατόμων η προτεραιότητα εστίασης είναι στα πρόσωπα.

Nikon Image Space

Ως χρήστης φωτογραφικής μηχανής Nikon μπορείτε να απολαύσετε 20 GB δωρεάν χώρο online αποθήκευσης στο cloud, χάρη στην αποκλειστική τοποθεσία της Nikon για αποθήκευση και κοινή χρήση φωτογραφιών, το NIKON IMAGE SPACE. Μάθετε περισσότερα στο NIKON IMAGE SPACE.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος: Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact

Ωφέλιμα pixel: 13,2 εκατομμύρια (η επεξεργασία εικόνας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των ωφέλιμων pixel)

Αισθητήρας εικόνας: 1/3,1 in. τύπου CMOS, συνολικά pixel: περίπου 14,17 εκατομμύρια

Φακός: Φακός NIKKOR με οπτικό zoom 3x

Εστιακή απόσταση: 4,1 έως 12,3 mm (γωνία προβολής ισοδύναμη με αυτήν του φακού 30-90 mm σε φορμά 35 mm [135])

αριθμός f: f/3,3 έως 5,9

Κατασκευή φακού: 6 στοιχεία σε 5 ομάδες

Μεγέθυνση: Έως 4× (γωνία προβολής ισοδύναμη με αυτήν ενός φακού περίπου 360 mm σε φορμά 35 mm [135])

Απόσβεση Κραδασμών: Ηλεκτρονικό VR (video)

Απόσβεση θαμπώματος κίνησης: Ηλεκτρονικό VR (φωτογραφίες)

Αυτόματη εστίαση: AF με ανίχνευση αντίθεσης

Εύρος εστίασης: [W]: κατά προσέγγιση 5 cm (2 in.) έως το άπειρο, [Τ]: κατά προσέγγιση 50 cm (1 ft 8 in.) έως το άπειρο. Φωτογραφίστε από κοντά, Φωτογραφίστε τρόφιμα, Υποβρύχια λήψη, Καθρέφτης, Προσθήκη εφέ φυσαλίδας, Προσθήκη εφέ νέον, Προσθήκη εφέ καρτούν, Βγάλτε απαλές φωτογραφίες, Για εφέ μινιατούρας, Λήψη video μινιατούρας, Τονίστε τα χρώματα: κατά προσέγγιση 5 cm (2 in.) (σε ευρυγώνια θέση) έως το άπειρο, (όλες οι αποστάσεις έχουν υπολογιστεί από το κέντρο της πρόσοψης του προστατευτικού γυάλινου στοιχείου)

Λειτουργία επιλογής περιοχής AF: Κέντρο, ανίχνευση προσώπου, AF εύρεσης στόχου

Οθόνη: Οθόνη TFT LCD 6,7 cm (2,7 in.) διαγώνια, κατά προσέγγιση 230k-dot με μη ανακλαστική επίστρωση και προσαρμογή φωτεινότητας 5 επιπέδων

Κάλυψη κάδρου: κατά προσέγγιση 96% οριζόντια και κατακόρυφα (σε σύγκριση με την πραγματική εικόνα)

Κάλυψη κάδρου (λειτουργία αναπαραγωγής): κατά προσέγγιση 100% οριζόντια και κατακόρυφα (σε σύγκριση με την πραγματική φωτογραφία)

Μέσα αποθήκευσης: Κάρτα μνήμης SD, SDHC, SDXC, εσωτερική μνήμη (περίπου 22 MB)

Σύστημα αρχείων: Συμβατότητα με DCF και Exif 2.3

Αποθήκευση - Μορφή αρχείων: Φωτογραφίες: JPEG Φωνητικά μηνύματα: WAV Video: MP4 (Video: H.264/MPEG-4 AVC. Ήχος: στερεοφωνικός AAC)

Μέγεθος εικόνας (pixel): 13 megapixel [4.160 x 3.120], 4 megapixel [2.272 x 1.704], 2 megapixel [1.600 x 1.200]

Ευαισθησία ISO: ISO 125 έως 1600

Μέτρηση έκθεσης: Matrix, κεντροβαρής (ψηφιακό zoom κάτω από 2x), σημειακή (ψηφιακό zoom 2x ή μεγαλύτερο)

Έλεγχος έκθεσης: Αυτόματο πρόγραμμα έκθεσης και αντιστάθμιση έκθεσης (-2,0 έως +2,0 EV σε προσαυξήσεις του 1 EV)

Τύπος κλείστρου: Μηχανικό και ηλεκτρονικό κλείστρο CMOS

Ταχύτητα κλείστρου: 1/2000 έως 1 δευτ., 25 δευτ. (στο στοιχείο «Επιλέξτε ένα στυλ» η ρύθμιση «Προσθήκη ιχνών φωτός» έχει οριστεί σε «Νυχτερινός ουρανός»)

Χρονομετρητής αυτοφωτογράφισης: 10 δευτ., χρονομετρητής χαμόγελου 5 δευτ. (χρονομετρητής αυτοπορτραίτου)

Διάφραγμα: Επιλογή ηλεκτρονικά ελεγχόμενου φίλτρου ουδέτερης πυκνότητας (ND) (-2 AV)

Εύρος διαφράγματος: 2 βήματα (f/3,3 και f/6,6 [W])

Ενσωματωμένο φλας: Ναι

Εμβέλεια φλας (περίπου): [W]: 0,3 έως 3,1 m (1 ft έως 10 ft), [T]: 0,6 έως 1,7 m (2 ft έως 5 ft 6 in.)

Έλεγχος φλας: Αυτόματο φλας TTL με προκαταρκτική λάμψη φλας

USB: Επαφή micro-USB, Hi-Speed USB, (μην χρησιμοποιείτε άλλο καλώδιο USB πέρα από το UC-E21), που υποστηρίζει απευθείας εκτύπωση (PictBridge)

Έξοδος HDMI: Micro υποδοχή HDMI (τύπος D)

Πρότυπα Wi-Fi (Ασύρματο LAN): IEEE 802.11b/g (τυπικό πρωτόκολλο ασύρματου LAN)

Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi (Ασύρματο LAN): 2.412 έως 2.462 MHz (1 έως 11 κανάλια)

Ασφάλεια Wi-Fi (Ασύρματο LAN): Ανοιχτό σύστημα, WPA2-PSK

Πρότυπα Bluetooth: Bluetooth Specification Version 4.1

Αδιάβροχη: Προστασία κατά τα πρότυπα JIS/IEC αντίστοιχη κατηγορίας 8 (IPX8) (υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής). Δυνατότητα υποβρυχίων λήψεων σε βάθος έως 10 m (32 ft) για 60 λεπτά.

Ανθεκτική στη σκόνη: Προστασία κατά τα πρότυπα JIS/IEC αντίστοιχη κατηγορίας 6 (IP6X) (υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής)

Αντικραδασμική: Πέρασε με επιτυχία τη δοκιμή υπό τις συνθήκες της δικής μας δοκιμής1 συμβατή με το πρότυπο MIL-STD 810F Method 516.5-Shock

Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Αραβικά, Βεγγαλικά, Βιετναμικά, Βουλγαρικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Δανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά, Ινδονησιακά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινεζικά (απλοποιημένα και παραδοσιακά), Κορεατικά, Μαραθικά, Νορβηγικά, Ολλανδικά, Ουγγρικά, Ουκρανικά, Περσικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά (Ευρώπης και Βραζιλίας), Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σουηδικά, Ταϊλανδικά, Ταμιλικά, Τελουγκουϊκά, Τουρκικά, Τσεχικά, Φινλανδικά, Χίντι

Πηγές τροφοδοσίας: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL19 (περιλαμβάνεται), μετασχηματιστής ρεύματος EH-62G (διατίθεται ξεχωριστά)

Χρόνος φόρτισης: κατά προσέγγιση 1 ώρα και 40 λεπτά (όταν χρησιμοποιείτε το μετασχηματιστή φόρτισης μπαταρίας EH-73P/EH-73PCH και δεν απομένει φόρτιση)

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: κατά προσέγγιση 220 λήψεις με χρήση μπαταριών EN-EL19

Πραγματική διάρκεια ζωής μπαταρίας για εγγραφή video: κατά προσέγγιση 1 ώρα και 30 λεπτά με χρήση μπαταριών EN-EL193

Υποδοχή τριπόδου: 1/4 (ISO 1222)

Διαστάσεις (Π x Y x Β): κατά προσέγγιση 109,5 x 67,0 x 38,0 mm (4,4 x 2,7 x 1,5 in.), (χωρίς τις προεξοχές)

Βάρος: κατά προσέγγιση 177 g (6,3 oz), (με την μπαταρία και την κάρτα μνήμης)

Συνθήκες λειτουργίας - Θερμοκρασία: –10 °C έως +40 °C (14 °F έως 104 °F) (για χρήση εκτός νερού), 0 °C έως 40 °C (32 °F έως 104 °F) (για υποβρύχια χρήση)

Συνθήκες λειτουργίας - Υγρασία: 85% ή λιγότερο (χωρίς συμπύκνωση υδρατμών)

Παρεχόμενα εξαρτήματα: Λουράκι φωτογραφικής μηχανής, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL19, μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-73P4, καλώδιο USB UC-E21, βούρτσα

CAMERAS
Ανάλυση 13 Megapixels
Οπτικό Ζουμ 3x
Χαρακτηριστικά Bluetooth, Wi-Fi (Ενσωματωμένο), Αδιάβροχο Σώμα, Υποβρύχιο Σώμα, Φλας (Ενσωματωμένο)
  • Nikon Coolpix W100 Blue
  • Λουράκι φωτογραφικής μηχανής
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL19
  • Μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-73P4
  • Καλώδιο USB UC-E21
  • Βούρτσα