Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Nέα σειρά ρολογιών Polar Vantage

15 Οκτωβρίου 2018

Δες το βίντεο παρουσίασης:

 

Μετά από 5 χρόνια αναμονής, η Polar ανακοίνωσε τη νέα σημαντικά ανανεωμένη σειρά αθλητικών ρολογιών Polar Vantage η αποτελείται από 2 διαφορετικές εκδοχές, το Vantage V και το Vantage M. Με την ανακοίνωση των δύο μοντέλων η Polar μπαίνει και πάλι δυναμικά στο χώρο των αθλητικών ρολογιών νέας γενιάς.

 

Η έκδοση Vantage V αποτελεί την κορυφαία έκδοση της σειράς καθώς διαθέτει επιπλέον οθόνη αφής, βαρόμετρο, στατιστικά ανάρρωσης και απευθύνεται σε αθλητές με υψηλές απαιτήσεις, ενώ το Vantage Μ απευθύνεται στον μέσο αθλητή.

 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα νέα χαρακτηριστικά των Polar Vantage:

 

1) Με την πρώτη ματιά, έχει αλλάξει το εντελώς η σχεδίαση των ρολογιών, από τετράγωνο σε στρογγυλό, κάνοντας το πιο ελκυστικό και διακριτικό. Γενικότερα το design του είναι πιο low profile και το ρολόι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, σε όλες τις περιστάσεις.

 

2) Προκειμένου να μειωθεί η επίδραση των τρανταγμάτων στο ρολόι που επηρεάζει σημαντικά την ακρίβεια μέτρησης των καρδιακών παλμών κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η Polar εισάγει τη νέα τεχνολογία καταγραφής Polar Precision Prime χρησιμοποιώντας αισθητήρες επαφής με το δέρμα του χρήστη. Έτσι τα Vantage διορθώνουν αυτόματα τις αναξιόπιστες μετρήσεις.

 

3) Νέο GPS chipset της SONY που υπόσχεται σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

 

4) Μεγαλύτερη αυτονομία, έως και 40 (!) ώρες σε συνεχή καταγραφή GPS + HR στο Vantage V / 30 ώρες αυτονομία για το Vantage M. Έως 30 ημέρες σε λειτουργία ρολογιού και για τα δύο μοντέλα.

 

5) Περισσότερα αθλητικά προφίλ (130 για την ακρίβεια!) με δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι 2 εκδόσεις Polar Vantage παρουσιάζουν αξιοσημείωτες διαφορές οι οποίες καθορίζουν και το κοινό τους! Πάμε να τις δούμε.

 

Polar Vantage M

Προηγμένος τριαθλητικό ρολόι GPS με εξελιγμένο παλμογράφο καρπού.

 

polar-vantage-m-your-all-in-one-training-partner-660x330

Με βάρος μόλις 45gr και λεπτό σχεδιασμό, το Polar Vantage M είναι ιδανικό για αθλητές τρεξίματος που θέλουν ακριβή καταγραφή και αξιόπιστα αποτελέσματα. Διαθέτει λουράκια που αλλάζουν πολύ εύκολα, υποστήριξη τριάθλου, έγχρωμη οθόνη, GPS/Glonass και αυτονομία μπαταρίας έως και 30 ώρες με GPS ή 30 ημέρες ως ρολόι.

 

Σε αντίθεση με το Polar Vantage V, η έκδοση M δε διαθέτει οθόνη αφής αλλά μόνο πλήκτρα, καθ’ ένα με τη δική του λειτουργία.

 

Το Polar Vantage M λειτουργεί άψογα με το Polar Flow, την online εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την προπόνηση, τον ύπνο και τη δραστηριότητά σας. Με το Polar Flow όλα τα στατιστικά στοιχεία και οι μετρήσεις σας είναι εύκολα προσβάσιμα σε ένα μέρος. Επίσης, μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας σε άλλες αθλητικές κοινότητες, όπως το Strava ή το TrainingPeaks.

Polar Vantage V

Το πιο προηγμένο ρολόι GPS με τριαθλητική υποστήριξη.

polar-vantage-v-share

H Polar χαρακτηρίζει το Vantage V ως ένα ρολόι σχεδιασμένο για επαγγελματίες αθλητές και όχι άδικα καθώς σας παρέχει όλα τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας.

Διαθέτει όχι 1, ούτε 3, αλλά 9(!) LED για άριστη καταγραφή των καρδιακών παλμών από τον καρπό, καθιστώντας το το πρώτο ρολόι στην αγορά με τόσο προηγμένο ενσωματωμένο παλμογράφο.

 

Μια άλλη ιδιαίτερη προσθήκη στο Polar Vantage V είναι η καταγραφή της ισχύς τρεξίματος (Running Power) απευθείας από τον καρπό (το Vantage M χρειάζεται εξωτερικό αισθητήρα όπως το Stryd)!

 

Η ισχύς ανταποκρίνεται στις αλλαγές της έντασης του καρδιακού ρυθμού και γι 'αυτό το Running Power είναι ένας σημαντικός για τους επαγγελματίες αθλητές τρεξίματος. Ο υπολογισμός γίνεται με τον ειδικό αλγόριθμο της Polar και βασίζεται στα δεδομένα του GPS και του βαρόμετρου.

 

Ένα άλλο κορυφαίο χαρακτηριστικό που ανεβάζει το Polar Vantage V σε άλλο επίπεδο, είναι η λειτουργία Recovery Pro™. H λειτουργία Recovery Pro δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για κάθε μέρα και σας προειδοποιεί όταν κινδυνεύετε από υπερβολική προπόνηση ή τραυματισμό.

 

Επιπλέον, δίνει πρόσβαση στο οικοσύστημα της Polar με ιδιαίτερα αναλυτικά δεδομένα/reports, αυτοματοποιημένο ημερολόγιο προπόνησης και πολλά άλλα. Ο προπονητής σας μπορεί να έχει πρόσβαση στα αποτελέσματά σας και να σας δώσει feedback μέσα από το δωρεάν πρόγραμμα Polar Flow.

 

Τέλος, η έκδοση Vantage V λειτουργεί με συνδυασμό οθόνη αφής και πλήκτρων έχοντας χαμηλό βάρος 66 gr παρά τις σημαντικές νέες λειτουργίες.

 

Σε γενικές γραμμές, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για την Polar. Με τη νέα σειρά Vantage μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των προηγμένων ρολογιών GPS/παλμογράφων με πολλές υποσχέσεις για επιπλέον προσθήκες (τα smart notifications από smartphones θα προστεθούν με αναβάθμιση λογισμικού στις αρχές του 2019). Αναμένουμε με ανυπομονεσία την κυκλοφορία της νέας σειράς.

 

 

youtube