Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Garmin Varia Vision In-sight Display

Δείτε στατιστικά ποδηλασίας χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από το δρόμο

  • Πολύ ελαφριά συσκευή που κουμπώνει εύκολα σε οποιαδήποτε μεριά των αγαπημένων σας γυαλιών ώστε να έχετε τις πληροφορίες ποδηλασίας ακριβώς μπροστά στα μάτια σας
  • Εμφανίζει δεδομένα απόδοσης, οδηγίες οδήγησης και άλλα από συμβατές συσκευές ποδηλασίας Edge
  • Συνδέεται με το Varia rearview radar για να σας ειδοποιήσει για οχήματα που προσεγγίζουν από πίσω
  • Παρέχει ειδοποιήσεις δόνησης για τις βασικές επιδόσεις, κατευθύνσεις, ραντάρ και για κλήσεις και μηνύματα
  • Άνετη οθόνη αφής διευκολύνει τις μεταβάσεις μεταξύ των οθονών δεδομένων, ακόμη και όταν φοράτε γάντια

Η πρώτη οθόνη ποδηλασίας που βρίσκετε στο πεδίο όρασης σας από τη Garmin. Το Varia Vision σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε στο δρόμο βάζοντας τις πληροφορίες ποδηλασίας ακριβώς εκεί που τις χρειάζεστε — μπροστά στα μάτια σας. Η ελαφριά οθόνη συνδέεται σε οποιαδήποτε μεριά των γυαλιών ηλίου που φοράτε και μεταδίδει πληροφορίες κατευθείαν από τη συμβατή συσκευή σας. Τώρα δεν θα χάνεται τη συγκέντρωση σας προσπαθώντας φτάσετε τους στόχους της προπόνησης, να βρείτε την επόμενη στροφή ή να παρατηρείτε τα αυτοκίνητα που σας προσεγγίζουν από πίσω.

Δείτε τι βρίσκεται μπροστά … αλλά και πίσω

Το Varia Vision εμφανίζει μέχρι και 4 πεδία με κρίσιμες πληροφορίες καθώς και καθαρές, γραφικές απεικονίσεις με χρωματικές κωδικοποιήσεις σε κάθε δεδομένη στιγμή. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε πληροφορίες όπως  το παλμό της καρδιάς σας, δύναμη και ταχύτητα ενώ έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν κινδύνους μπροστά σας. Το Varia Vision μπορεί ακόμη να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας με αναλυτικές οδηγίες πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων δρόμων, βελάκια κατευθύνσεως και απόσταση από στροφή.

Οι ειδοποιήσεις δόνησης του Varia Vision σας επιτρέπουν να γνωρίζετε πότε πλησιάζετε τμήματα, τελειώνετε γύρους, φεύγετε από την περιοχή προπόνησης ή λαμβάνετε κλήσεις και μηνύματα. Επίσης, αν το συνδέσετε με το Varia rearview radar, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πότε σας πλησιάζει κάποιο αυτοκίνητο από πίσω.

Προηγμένη τεχνολογία με ένα πολύ ελαφρύ σχεδιασμό

Το Varia Vision ζυγίζει μόνο 28 grams, άρα δεν θα σας κουράσει πότε όταν το φοράτε. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός εξασφαλίζει ότι οι πληροφορίες του Varia Vision θα είναι πάντα εμφανείς, ακόμη και όταν το φως του ήλιου πέφτει στα μάτια σας. Διαθέτει μια οθόνη αφής που δουλεύει με γάντια και σας διευκολύνει στην αλλαγή των εικόνων της οθόνης. Τέλος, διαθέτει μία μπαταρία με αυτονομία 8 ορών και είναι σχεδιασμένο ώστε να αντέχει ακόμη και της πιο σκληρές, μακριές διαδρομές.

  • Varia Vision in-sight display
  • Τέσσερις ιμάντες για κάθε μέγεθος: X-large, large, medium and small
  • Δύο quarter-turn mounts
  • Καλώδιο φόρτισης
  • Εγχειρίδια