Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Garmin Forerunner 30 Amethyst

Απλό στη χρήση GPS-ρολόι για το Τρέξιμο με Παλμογράφο Καρπού

 • Παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό από τον καρπό όλη μέρα και νύχτα, χάρη στην τεχνολογία "Elevate"
 • Ενσωματωμένο GPS καταγράφει πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και σε ποιό μέρος τρέξατε ή κάνατε περίπατο
 • Περιλαμβάνει το εκτιμώμενο VO2 max, μια μετρήσιμη ένδειξη της αεροβικής σας επίδοσης ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης
 • Χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας: Έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα, αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect και δυνατότητα καταγραφής των προπονήσεών σας με την λειτουργία LiveTrack
 • Καταγραφή της καθημερινής σας δραστηριότητας: Μετράει τα βήματα, τις θερμίδες και σας υπενθυμίζει κάθε πότε πρέπει να κινηθείτε. Επιπλέον η λειτουργία Move IQ ανιχνεύει αυτόματα και  ταξινομεί την δραστηριότητά σας
 • Αυτονομία μπαταρίας: Μέχρι 5 μέρες σε κατάσταση smartwatch και μέχρι 8 ώρες με ενεργοποιημένο το GPS.

 

 

Το Garmin Forerunner 30 σας βοηθά να παραμένετε σε φόρμα και πάντα σε επαφή με τους γύρω σας. Αυτό το απλό στην χρήση GPS-ρολόι παρέχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για το τρέξιμο όπως τον παλμογράφο καρπού και τις έξυπνες ειδοποιήσεις. Επιπλέον σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής σας κατάστασης, να παρακολουθείτε την καθημερινή σας δραστηριότητα και να ανεβάζετε αυτόματα δεδομένα στο Garmin Connect, όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε σε βάθος τα προσωπικά σας στατιστικά.

Τρέξτε Ξέγνοιαστοι

Το Forerunner 30 είναι λεπτό και ελαφρύ, δηλαδή ιδανικό για καθημερινό τρέξιμο, προπονήσεις και αγώνες. Διαθέτει ενσωματωμένο παλμογράφο καρπού καθώς και ενσωματωμένο GPS που καταγράφει την απόσταση, το ρυθμό και άλλα. Έτσι δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας τίποτε άλλο πέρα από το ρολόι σας, ούτε κινητό, ούτε ζώνη για τους παλμούς. 

Παρακολουθήστε τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης

Θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα για την φυσική σας κατάσταση; Το Forerunner 30 σας προσφέρει δεδομένα για τους καρδιακούς σας παλμούς και σας παρέχει το εκτιμώμενο VO2 max — μια ένδειξη της ικανότητας επιδόσεων του σώματός σας. Όσο πιο υψηλό το σκορ, τόσο το καλύτερο. Με συχνή άσκηση και σκληρή δουλειά μπορείτε να βελτιώσετε το VO2 max με το πέρασμα του χρόνου.

Μείνετε Συνδεδεμένοι

Όταν συνδέεται με το συμβατό σας smartphone, το Forerunner 30 προσφέρει την ευκολία των βασικών έξυπνων ειδοποιήσεων κατευθείαν στον καρπό σας, ώστε να μπορείτε να μένετε ενημερωμένοι σχετικά με τις κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα που έρχονται στο κινητό σας. Μείνετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας ενώ τρέχετε, επιτρέποντάς τους να σας ακολουθούν σε πραγματικό χρόνο μέσω της λειτουργίας LiveTrack. Το Forerunner 30 μπορεί ακόμη να ανεβάζει αυτόματα τα στατιστικά σας και τους αποθηκευμένους γύρους σας στην διαδυκτυακή κοινότητα Garmin Connect.

Κοινότητα Garmin Connect

Το Garmin Connect είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος όπου αποθηκεύετε τα δεδομένα σας. Είναι μια διαδικτυακή κοινότητα όπου άνθρωποι που αγαπούν το τρέξιμο όπως εσείς μπορούν να συνδεθούν και να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον παίρνοντας μέρος σε αγώνες, να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον και να μοιραστούν τα κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Garmin Connect είναι δωρεάν και διαθέσιμο στο διαδίκτυο ή στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής Garmin Connect Mobile app.

Καταγραφή της Καθημερινής Δραστηριότητας Ημέρα και Νύχτα

Το Forerunner 30 θα γίνει το νέο καθημερινό σας ρολόι, χάρη στα χαρακτηριστικά καταγραφής της καθημερινής σας δραστηριότητας. Αυτά περιλαμβάνουν βήματα, θερμίδες, απόσταση, παρακολούθηση ύπνου και στιγμών έντασης, και φυσικά 24/7 παρακολούθηση του καρδιακού σας παλμού. Επιπλέον, βλέπει τις περιόδους αδράνειας και σας ειδοποιεί με δονήσεις κάθε πότε πρέπει να κινηθείτε. Τέλος με την έξυπνη λειτουργία Move IQ, το ρολόι ανιχνεύει αυτόματα την δραστηριότητά σας και την αναγνωρίζει ως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία ή άλλο.

 

Διαστάσεις- Βάρος:

 • Διαστάσεις: 35.5 x 40.7 x 13.3 mm
 • Βάρος: 37.3 g
 • Μέγεθος οθόνης: 23.5 x 23.4 mm
 • Αδιαβροχοποίηση: 5 ATM

 

ΡΟΛΟΓΙΑ
Αυτονομία 5 μέρες
Αυτονομία με GPS 8 ώρες
Χαρακτηριστικά Heart Rate (ενσωματωμένο), Δραστηριογράφος, Ειδοποιήσεις με δόνηση, Έξυπνες Ειδοποιήσεις, Υπολογισμός VO₂ max
Σένσορες Οπτικό Καρδιοσυχνόμετρο
Αδιαβροχοποίηση 50μ
 • Forerunner 30 Amethyst
 • Καλώδιο φόρτισης
 • Οδηγίες Χρήσεως