Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Canon PowerShot SX420 IS Black

Καταγράψτε με ευκολία τις λεπτομέρειες κάθε ξεχωριστής στιγμής σε εντυπωσιακές φωτογραφίες και ταινίες HD με αυτήν τη μηχανή ενδιάμεσης κατηγορίας για όλη την οικογένεια, που προσφέρει μεγάλο ζουμ 42x, Έξυπνη αυτόματη κατάσταση, υποστήριξη Wi-Fi και διασκεδαστικές δημιουργικές καταστάσεις σε ένα σώμα εξαιρετικά μικρού μεγέθους.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλο ζουμ, για να πλησιάζετε πιο κοντά σε κάθε περίσταση
 • Εξαιρετικές ταινίες HD με το άγγιγμα ενός πλήκτρου
 • Εύκολη σύνδεση, κοινή χρήση και λήψη από απόσταση
 • Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας
 • Εκφραστείτε δημιουργικά με απαράμιλλη ευκολία

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια

Πλησιάστε πιο κοντά και καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια των απομακρυσμένων θεμάτων με το μεγάλο οπτικό ζουμ 42x ή συμπεριλάβετε περισσότερα στο κάδρο σας χάρη στον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 24mm χρησιμοποιώντας αυτήν τη μικροσκοπική μηχανή ενδιάμεσης κατηγορίας με την άνετη εργονομική λαβή, που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνεχίστε να φωτογραφίζετε για περισσότερο χρόνο με την Κατάσταση Eco, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας από τη μπαταρία.

Ταινίες HD στο λεπτό

Η δημιουργία θαυμάσιων ταινιών είναι διασκεδαστική και πανεύκολη. Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να τραβάτε εύκολα εκπληκτικές ταινίες HD (720p) σε μορφή MP4. Απολαύστε τη δημιουργική ευελιξία που χαρίζει η βιντεοσκόπηση με οπτικό ζουμ χωρίς να θυσιάσετε την ευκρίνεια και τη σταθερότητα που προσφέρει το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.

Συνδεθείτε και μοιραστείτε

Συνδεθείτε στη συμβατή έξυπνη συσκευή σας με ένα άγγιγμα χρησιμοποιώντας επικοινωνία Wi-Fi με Dynamic NFC και μοιραστείτε εύκολα τις λήψεις σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων για να δημιουργήσετε αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα των νέων εικόνων σε υπηρεσίες cloud και τραβήξτε υπέροχες ομαδικές λήψεις με την λειτουργία Απομακρυσμένης λήψης, μέσω ασύρματης επικοινωνίας με την έξυπνη συσκευή σας. Το πλήκτρο Wi-Fi προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο προσπέλασης των λειτουργιών Wi-Fi.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

Απολαύστε εικόνες εξαιρετικής ποιότητας με πλούσιες λεπτομέρειες, ιδανικές για τη δημιουργία εντυπωσιακών εκτυπώσεων μεγέθους πόστερ, χάρη στην ανάλυση των 20,0 megapixel και στον επεξεργαστή DIGIC 4+. Το έξυπνο οπτικό σύστημα Σταθεροποίησης εικόνας εξασφαλίζει ευκρινείς στατικές εικόνες και ταινίες με ομαλή κίνηση σε κάθε περίσταση.

Εύχρηστες δημιουργικές λειτουργίες

Απλώς στρέψτε τη μηχανή στο θέμα σας και τραβήξτε εκπληκτικές φωτογραφίες ή ταινίες με το κουμπί Αυτόματης λειτουργίας, το οποίο επιτρέπει στην Έξυπνη αυτόματη κατάσταση να αναλάβει τον έλεγχο και να επιλέξει τις ιδανικές ρυθμίσεις της μηχανής για εσάς. Αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας στις στατικές εικόνες ή στις ταινίες χρησιμοποιώντας μια σειρά από Δημιουργικά φίλτρα, όπως το Εφέ Υπερ-ευρυγώνιου, το Εφέ Μινιατούρας και το Εφέ Κάμερας παιχνιδιού.

 • Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή PowerShot SX420 HS
 • Ιμάντας καρπού WS-DC12
 • Συστοιχία μπαταριών NB-11LH
 • Φορτιστής μπαταριών CB-2LFE
 • Καλώδιο AC
 • Κάλυμμα φακού 
 • Κιτ με εγχειρίδιο χρήστη