Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Belkin Smartphone Car Vent Mount

Το Belkin Car Vent Mount προσφέρει έναν ασφαλή, hands-free τρόπο χρήσης του smartphone σας στο αυτοκίνητο. Το Vent Mount ταιριάζει με τα περισσότερα μεγάλα smartphones με μέγεθος οθόνης μέχρι 5,5 ίντσες, με προστατευτική θήκη. Αυτή η βάση συνδέει με ασφάλεια το smartphone σας με τον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας για τέλεια ορατότητα, δεν απαιτείται βεντούζα ή κόλλα. Το Vent Mount μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία.

Ρυθμίζεται για να ταιριάζει στην συσκευή σας

Αυτή η ευέλικτη βάση στήριξης προσαρμόζεται εύκολα στους περισσότερους αεραγωγούς, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε όχημα. Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες μπορούν να επεκταθούν ώστε να να ταιριάζουν στα περισσότερα smartphones με μεγέθος οθόνης έως και 5,5 ίντσες.

Χρήση σε κάθετη ή οριζόντια θέση

Το Vent Mount μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες αριστερά ή δεξιά για να μπορείτε να τοποθετήσετε το smartphone σας είτε σε κατακόρυφη είτε σε οριζόντια θέση. Η κάθετη λειτουργία (portrait) είναι ιδανική για τη φόρτιση, την ακρόαση μουσικής και τις τηλεφωνικές κλήσεις ανοιχτής ακρόασης, ενώ η οριζόντια λειτουργία (landscape) κάνει ευκολότερη τη χρήση των αγαπημένων σας εφαρμογών πλοήγησης.

Άνετη διαχείριση καλωδίων

Μια θήκη καλωδίων στο πίσω μέρος της βάσης διατηρεί την υποδοχή του τηλεφώνου σας τέλεια τοποθετημένη για εύκολη πρόσβαση και σύνδεση με τη συσκευή σας. Αυτό καθιστά επίσης εύκολη την φόρτιση του smartphone σας χρησιμοποιώντας την πρίζα του αυτοκινήτου σας (ο φορτιστής αυτοκινήτου πωλείται ξεχωριστά).

Χαρακτηριστικά

  • Συμβατό με: iPhone, Samsung, LG και άλλα smartphones με μέγεθος έως και 5,5 ίντσες με θήκη ακόμη και όταν βρίσκονται σε προστατευτική θήκη
  • Περιστρέφει 180 μοίρες για κατακόρυφο και οριζόντιο προσανατολισμό
  • Το χαμηλό προφίλ της βάσης στήριξης την καθιστά συμβατή με τους περισσότερους αεραγωγούς αυτοκινήτων
  • Οι ρυθμιζόμενοι βραχίονες συγκρατούν με ασφάλεια τα smartphones
  • Ματ επιφάνεια που συγκρατά τις συσκευές
  • Άνετη διαχείριση καλωδίων
  • Συμβατό με τις περισσότερες θήκες με πάχος έως και 3mm

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΥΠΟΣ ΒΑΣΗΣ Αεραγωγών

Belkin Smartphone Car Vent Mount