Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Belkin BOOST CHARGE 27W USB-C Home Charger

Ο Belkin BOOST CHARGE 27W  είναι ένα φορτιστής USB-C για οικιακή χρήση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για smartphones και tablet με Power Delivery, για ταχύτερη φόρτιση από ποτέ. Έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση για το iPhone. Μπορεί να επαναφορτίσει το iPhone X, iPhone 8 ή iPhone 8 Plus έως και στο 50% της μπαταρίας σε 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Apple Lightning σε USB-C.

Σχεδιασμένο για: iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Google Pixel 2XL, Google Pixel 2, Google Pixel XL, Google Pixel και αλλά smartphones/tablets συμβατά με τεχνολογία Power Delivery.

Τα πλεονεκτήματα του Power Delivery

Η τεχνολογία Power Delivery ανιχνεύει τη συσκευή που έχετε συνδέσει με το φορτιστή. Αυτό επιτρέπει στο φορτιστή να παρέχει την ακριβή ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τη φόρτισή της στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Με την ισχύ των 27 Watt, αυτό σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτισης για σχεδόν όλα τα smartphones και tablets συμβατά με Power Delivery. Προσφέρει επίσης δυνατότητα φόρτισης μεγαλύτερων συσκευών, όπως Ultrabooks και MacBooks, χωρίς να χρειάζεστε και άλλον φορτιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Θύρα 27W USB-C με Power Delivery
  • Συμβατό με όλες τις συσκευές USB-C

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΠΡΙΖΑΣ 220V
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συμβατό με USB-C

Belkin BOOST CHARGE 27W USB-C Home Charger