Τηλέφωνο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βρείτε μας
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
Επικοιωνία
ΣΥΝΔΕΣΗ
Καλάθι
ΚΑΛΑΘΙ

Anker PowerLine+ Lightning Cable (0.9m) Gray

Το Anker PowerLine+ Lightning Cable αποτελεί ένα υψηλής ανθεκτικότητας USB καλώδιο φόρτισης, με εξαιρετικά υλικά κατασκευής και πιστοποίηση MFi!

Κορυφαία Χαρακτηριστικά

  • Η Anker αποτελεί κορυφαία Αμερικανική εταιρεία κατασκευής λύσεων φόρτισης USB
  • Ταχύτερη και ασφαλέστερη φόρτιση χάρη στην ειδική τεχνολογία της εταιρείας
  • Πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν προϊόντα της Anker

Ασυναγώνιστη Ανθεκτικότητα

Το PowerLine+ θα είναι ίσως το τελευταίο καλώδιο που θα χρειαστεί να αγοράσετε, αφού αποδεδειγμένα αποτελεί 10 φορές πιο ανθεκτικό από τα περισσότερα καλώδια της αγοράς.

Δύναμη από Άκρη σε Άκρη

Μοναδική αντοχή,χάρη στις ίνες αραμιδίου που φέρει εσωτερικά, την διπλή επίστρωση από νάυλον και την συγκόλληση με laser ακριβείας! Το PowerLine+ είναι κατασκευασμένο για να αντέχει ακόμα και σε συνθήκες εξαιρετικά κακής χρήσης, όπως συνεχή τυλίγματα, τραβήγματα και άλλα.

Προσαρμόσιμο Μήκος Καλωδίου

Το πρωτότυπο πουγκάκι μεταφοράς που περιλαμβάνετε, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόζετε το μήκος του καλωδίου σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πιστοποίηση MFi

Το PowerLine+ Lightning είναι πιστοποιημένο ως ένας ασφαλές προϊόν από την ίδια την Apple. Αυτό σημαίνει πως θα λειτουργήσει άψογα με οποιαδήποτε συσκευή Apple κι αν το συνδέσετε!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Συμβατότητα

iPhone 7 / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / 6s Plus / 6 / 6 Plus / 5s / 5c / 5, iPad Air / Air 2, iPad mini / mini 2 / mini 3 / mini 4, iPad (4th generation), iPod nano (7th generation) and iPod touch (5th generation).

Διαστάσεις: 89.9 x 1 x 0.5 cm 
Βάρος: 32 g

ΚΑΛΩΔΙΑ
ΤΥΠΟΣ ΚΑΛΩΔΙΟΥ Lightning
  • Anker PowerLine+ Lightning Cable (0.9m)